2020-12-19

Felirat - 2020.12.11. YHY's Sketchbook

A The Project album megjelenésének másnapján láthattuk a Yoo Hee Yeol's Sketchbook 521. részét, amelyben Lee Seung Gi fellépett, valamint még aznap írtam róla egy összefoglalót. Már akkor ígértem, hogy amint lesz hozzá angol felirat, lefordítom magyarra a részletet. Nos, már nem kell tovább várni, a mai napon elkészült a felirat.
 

 
Második alkalom, hogy a YHY's Sketchbook műsor egy részletét fordítom le. Hát, az elsőről inkább ne beszéljünk, még gyerekcipőben jártam, ami a fordítást és feliratkészítést illeti. Ma már tapasztaltabb vagyok, több programot is használok párhuzamosan, de azért még van mit tanulnom. Szerencsére a mostani felirat kinézetében már nem hasonlít a korábbi, fapados próbálkozáshoz. 😅

Hogy mindenkinek könnyebb legyen, a felirat mellett a videó részletét is mellékelem, mindkettő lementhető az alábbi linkekről:
 

Igazán szórakoztató félórát láthattunk a műsorban, még annak is ajánlom a videó megtekintését, aki egyébként nem szokott ilyen jellegű műsorokat nézni.
 
Az elmúlt időszakban több interjú is készült, videó vált elérhetővé, ahol Lee Seung Gi szerepelt. Szerencsére nagyon sokhoz mellékeltek vagy lelkes rajongók készítettek angol feliratot, igyekszem ezek mindegyikét magyarul elhozni nektek. Szóval megéri rendszeresen látogatni a blogot, mert hamarosan újabb tartalmak válnak elérhetővé magyarul. Csak legyetek türelmesek!

 ---------------

Kép: sketchbook_official

* A fájl törlésre került, kérésre e-mailben tudom küldeni. (2023.07.31.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése