2016-10-06

Gyeryong Katonai Fesztivál (16.10.06.)

Ez a nap is eljött, a fesztivál utolsó napja. Képekben és videókban ma sincs hiány, most is elmúlt napok anyagából szemezgettem az Everything Lee Seung Gi oldal segítségével. Meg kell ragadnunk ezt az alkalmat, még néhány napig biztos lesznek nem látott felvételek, de ha azok elfogynak, vissza kell zökkennünk a normál hétköznapokba. A katonaságnál is ezt fogják tenni, visszatérnek a mindennapos kemény edzésekhez. De addig még mind kiélvezhetjük az az elmúlt pár nap és az utolsó nap legjobb pillanatait.


2016.10.02.


Képek: 1, 2
Videók: 1,

2016.10.04.
Képek: 1,
Videók: 1

Nagyon reménykedtem, hogy erről lesz egy jobbfajta videó, mert nagyon szép és különleges előadás volt.
I'll give you all:


2016.10.05.




Képek: 1, 2


Az utolsó nap képekben:
2016.10.06.











Egyperces összefoglaló a nap fénypontjairól:


A finálé (a felvételeket olyanok készítették, akiknek más a kedvencük, így ők kerültek a középpontba, de a dal utáni hangulat fergeteges és Seung Gi is remekül teljesített /az a hibát senki sem vette észre ;)/)
 



Képek (az elmúlt pár napban nagyon sokan készíthettek közös képet Seung Givel): 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,
Videók: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


-------------------------
Képek, videók: ezúttal is Trypnek szól a köszönet, az Everything Lee Seung Gi oldal szerkesztőjének, és mindazoknak, akik megosztották más rajongókkal a felvételeiket.

2 megjegyzés:

  1. Az elmúlt napokban szinte záporoztak ránk a képek és videók. Nagyon jó volt látni, hallani őt. A fesztivál idejére egy kicsit kiszakadhattak a katonaság mindennapi rendjéből, ez látszott is a fellépőkön, jól érezték magukat, még akkor is ha ez nekik munka volt. Csak nekünk volt felhőtlen szórakozás a videókat nézni, különösen a finálét, kedvencünk nagyon aranyos volt.
    Kati köszönöm, hogy napról napra követted, rendszerezted és megosztottad Tryp bejegyzéseit.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szívesen! Ez egy válogatott gyűjtemény Nektek, nekem, mindannyiunknak. Jó lesz akár hónapok múlva is visszatekinteni ezekre a napokra, belehallgatni a dalokba, átérezni a hangulatot.
    És még nincs vége... :)

    VálaszTörlés