2016-10-04

Gyeryong Katonai Fesztivál (2016.10.04.)


Habár már Koreába is visszatértek a dolgos hétköznapok (tegnap nemzeti ünnep volt), a fesztivál még tart, és talán valamivel kevesebben tudtak ott lenni, erre utal az is, hogy kevesebb a friss kép, de ma is van mit néznünk, hallgatnunk.
Első körben egy kis visszatekintő az elmúlt napokra képek és videók formájában.


2016.10.01.



Képek: 1

2016.10.02.



Apropó! Egy éles szemű rajongó felfedezte, hogy Seung Ginek új jelvénye van. A fenti képen jól látható a fekete alapon sárga koponyás jel. Ez a "krav maga" jelvénye. A krav maga egy önvédelmi technika, a szó jelentése közelharc. Érdekesség, hogy ez a harcmodor magyar gyökerekkel rendelkezik, egy budapesti születésű zsidó, bizonyos Imi Lichtenfeld hozta létre a 20. század közepén. Több harcászati egység is elsajátítja ezt a technikát.


Képek: 123

2016.10.03.






Képek: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Videó a cseréptörésről: katt

FRISSÍTÉS! A cseréptöréses videó felkerült a youtube-ra is:




A mai nap képekben. Úgy tűnik, Korea felől elvonultak az esőfelhők. Helyette megérkeztek hozzánk...
2016.10.04.





Képek: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Videók: 1, 2, 3

Amint azt a videórészletekből is láthatjátok, ma az alábbi dalokat adta elő Lee Seung Gi:
I'll give you all, Return, Smile Boy. Ezekről még nincs teljes videó, vagy youtube-os részlet, amit könnyen megoszthatnék, de amint értesülök ilyenekről, kiegészítem a bejegyzést.

A koreai média sem mehet el szó nélkül Lee Seung Gi aktív szerepvállalása mellett.



Holnap is feladatokkal teli nap vár Seung Gire, így reménykedhetünk újabb adag friss képekben. Ki kell használnunk ezt az alkalmat, mert néhány nap múlva majd csak megint a morzsák jutnak nekünk.


------------------
Képek, videók: tryp96.wordpress.com --> Sharon, g_magnifica, dclsg, starjn_news, airen_fanclub, a_mi_dog, és még sokan mások, nevek a fenti honlapon felsorolva a linkeknél.
A krav magáról: http://www.kravmaga.hu/mi_a_krav-maga

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése