2016-12-20

1N2D S3 - 2016.12.18.

A 1 Night 2 Days (1박 2일) műsor első évadja legendás volt. Számomra egy kissé különös, de ez a show életben tudott maradni a szereplőváltások után is, pedig nagy nevek távoztak a műsorból. Az első és a harmadik szezon között egy személy a közös, Kim Jong Min. A szemfüles rajongók pedig jól tudják, hogy a 1N2D múlt vasárnapi adásában Lee Seung Gi neve is említésre került.
Történt ugyanis, hogy a bokbulbok* játék során a szereplőknek a cipőjüket kellett minél messzebbre lerúgniuk az ebédért. A részletből megtudhatjuk, hogy Kim Jong Min azt a cipőt viselte és rúgta nagyon-nagyon messze, amit még Lee Seung Gitől kapott. Ha valaki lemaradt volna a jelenetről, itt megnézheti, alább pedig egy röpke fordítást is találtok, bár a lényeget talán enélkül is sikerült már kihámozni.

"Yoon Shi Yoon: Lee Seung Gi nagyon szomorú lesz.
Kim Jong Min: Ez olyan, mintha Seung Gi repülne!
Azt akarom Seung Gi, hogy nagyon-nagyon messzire menjen, tudod? Hogy kiterjedjen és messzire menjen. A katonai szolgálat befejezése után kívánom, hogy nagyszerű és továbbra is sikeres légy. Ezt miattad dobom el, Seung Gi. 
Seung Gi! Seung Gi! Seung Gi! 
Sajnálom Seung Gi! Túl messzire ment."


Mindenkit megnyugtatok, a cipők nem vesztek el, a szereplők begyűjthették a sajátjukat, ezért is bánta Jong Min, hogy az övé túl messzire repült, de ezzel a játék első helyezettje lett.


* Bokbulbok: röviden ez a játékok összefoglaló neve. Voltak játékok, amikben arról döntöttek, hogy mely szereplők kapnak sok finomat ebédre/vacsorára, míg a többieknek be kell érniük egy kis rizzsel vagy ramennel, más játékokban pedig az alvóhelyekről döntöttek, kint vagy bent. Ez volt a két leggyakoribb típus, de nagyon sok változata fordult elő a műsor története során. A cipő lerúgására is többször volt már példa, általában be kellett találni vele valamibe, vagy 10 megfordulás után kellett elkapni.

---------------------------
Fordítás: lsgfan.wordpress.com alapján.

1 megjegyzés: