2016-12-31

BÚÉK!

Kedves Blogolvasók!
Először is hagy ragadjam meg az alkalmat, hogy csatlakozzam a jókívánságokat hozók sorához, és mindannyiótoknak nagyon boldog új évet kívánjak! Higgyétek el, 2017. október 31-e előbb itt lesz, mint gondolnánk. Addig pedig érjük be a különböző rajongói csoportoknak szánt újévi jókívánságokkal.
Az Airen fanklubnak szóló: 


"Airen... ♡ 2017... Ideje elölről kezdeni. Remélem, csodálatos dolgok történnek veletek addig a napig, amíg újra találkozunk...♡"
A DCLSG fanoknak:


"DC Lee Seung Gi Gallery♡♡
Köszönöm, hogy mindig velem vagytok...! Mindig legyetek egészségesek. Találkozunk 2017-ben."

Valamint a WorldAiren csapatnak:


"A World Airennek... ♡♡
 Fantasztikus World Airen... Mindig hálás vagyok nektek, Ti vagytok az én erőm. Mindenkinek a legjobbakat kívánom. Boldog újévet!"


---------------------------
Képek: twitter.com
Angol fordítás: tryp96.wordpress.com

5 megjegyzés:

  1. Kati!Köszönöm ennek a vidám, pörgős dalnak a magyar szövegét.
    Nem tudom a fb-nak mi baja volt vele, hiszen volt már egy általad szerkesztett dal, a Song That Will Make You Smile, annál nem kifogásolt semmit.
    Remélem így is idetalált aki kíváncsi volt rá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A statisztika alapján volt néhány megtekintője a bejegyzésnek, remélem, idővel minden Lee Seung Gi rajongó rendszeres látogató lesz.

      Törlés
  2. Nagyon boldog új évet neked is utólag is! Új vagyok a blogon, majd szét nézek jobban is!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdvözöllek a blogon! Nézelődj kedvedre, remélem, találsz néhány érdekes tartalmat és egyéb, számodra kedves csemegét. Remélem, benézel máskor is.

      Törlés
  3. Szia Kati!Köszönöm az ujabb dal fordítását,nagyon szeretem.A mi figyelmes kedvencünk szánt időt arra hogy üdvözölje rajongóit.Szép gesztus tőle,jó üdvözlőlapok.A rajongói felé tanúsított szeretete nagy öröm számomra, a rajongói pedig lelkesítik és mellette állnak így adva erőt a további kitartáshoz.

    VálaszTörlés