2017-10-28

Felirat - A Famous Princesses részletéhez

Kedves Magyar Airenek!

Célegyenesbe éreztünk, néhány nap, és Lee Seung Gi végre leszerel. Nagyon vártuk már mind ezt a napot. Eltelt 21 hónap, de 2016. február 1-je még minden bizonnyal élénken él az emlékeinkben.

Nem tudom, hogy a Famous Princesses sorozatot hányan látták már, akár csak a youtube-on fellelhető részletekkel, de nyár óta Shiefa Li nevű rajongónak, valamint Tryp blogjának köszönhetően mind a 80 rész letölthető és élvezhető angol felirattal. Én már végignéztem a sorozatot már akkor, de a napokban újranéztem az egyik részt, amelyben a Lee Seung Gi alakította Hwang Taeja is bevonult. Akkor bevillant, hogy ezt Nektek is látnotok kell még a hónap vége előtt.


Különös szeretettel ajánlom ezt a videót a Lee Seung Gi-HUNGARY Facebook csoport azon aktív tagjainak, akik nagyon-nagyon sokkal hozzájárultak, hogy egy internetes szavazáson a pár ezer szavazatból immár több mint 30.000 lett a voksok száma. Szép volt, csak így tovább!
Figyelem! Mivel ez a sorozat 76. részéből való, spoileres lesz a most következő tartalom

Néhány megjegyzés a videóhoz:
~ A kiválogatott jelenetek egymást követik, de kihagytam belőle részleteket és csak a lényeget szerkesztettem bele.

~ A szereplők:
Hwang Taeja, aki részekkel korábban megkapta a behívóját, de mivel a felesége, Ttengchill a gyereküket várta, elhalasztotta a bevonulás időpontját, először a gyerek megszületéséig, majd az édesanyja esküvőjéig.

Na Ttengchill, Taeja felesége. Ők ketten egymást Ttengja anyjának és Ttengja apjának hívják. (Ennek a története egy korábbi részből derül ki.)

Taeja édesanyja, aki egyedül nevelte fel a fiát, és a sorozat folyamán talált rá újra a szerelemre, ugyanebben, a 76. részben ment hozzá a férjéhez.

Gong tanárúr, Taeja anyjának friss férje, akit Taeja elismer, mint új apukája.

Taeja barátai, akik ugyanakkor vonulnak be.

~ A feliratot illetően a beégetett angollal dolgoztam, de apróbb módosításokat elvégeztem benne, valamint a dalszöveget saját ötlettől vezérelve illesztettem hozzá. A felirat pozicionálásánál a beégetett szöveg kitakarása volt a célom, hogy minél kevésbé legyen zavaró.

Eléggé felkeltettem az érdeklődésetek? Nos, akkor nézzétek meg a közel 18 perces részletet a Famous Princesses sorozat 76. részéből. Jó szórakozást hozzá! (Érzékenyebb lelkűek készítsenek be papírzsebkendőt!)

A videót innen lehet letölteni.

8 megjegyzés:

  1. Kati nagyon köszönöm ezt a kis meglepetést.Még az a szerencse,hogy most örömünkben sírhatunk mivel kedvencünk leszerel.Végre még pár nap és ismét civilként láthatjuk Őt.A zsebkendőre azért most is szükségem volt,mint 21 hónappal ezelőtt is.Nagy örömet szereztél a fordítással.Más:vannak jelentkezők a rajongói üzenetekhez?Remélem azért leszünk egy páran.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen, mindig öröm értesülni róla, hogy ilyen hálás vagy minden egyes fordításért, információért, megéri áldozni rá az időmből.
      Reménykedtem abban, hogy talán most aktívabbak lesznek a Magyar Airenek, de jelenleg 4+1 üzenet szerepel a tervben. Bevallom, többre számítottam, viszont öröm, hogy erre a pár emberre mindig számíthatok.

      Törlés
    2. Kati nagyon köszönöm ezt a kis meglepetést. Fel vagyok pörögve, mert most jöttem haza a Balassi Táncegyüttes 70 éves jubileumi fantasztikus előadásáról (ahol több, mint tíz évig táncoltam) és valóban nagyon kellemes meglepetésként ért a Famous Princesses részletéhez készült feliratod. Mostanában csupa pozitív élmény ért, vasárnap egy bombasztikus FTISLAND koncerten voltam Budapesten, hétfő éjszaka pedig szívdobogva fogom várni a híreket Seunggi leszereléséről. Köszönöm a magyar Airenek nevében küldött üzenetedet.

      Törlés
    3. Biztos nagyon jó volt a koncert, de az lenne az igazi,ha egyszer mind egy LSG koncerten lehetnénk ott. Álmodozni szabad. :)

      Törlés
  2. Szia Kati! Itt is köszönöm ezt a nagyszerű filmrészletet. Megkönnyebbülés a leszerelés közelében látni a hajvágás jelenetét. Bizony 21 hónapja nagyon sajnáltam,mikor élesben láthattam ugyanezt.
    A betétdal is nagyon jó volt így felirattal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szívesen! Már nem sokat aludni (fogunk egyáltalán aludni?), és LSG visszatér. Már mindenki nagyon izgatott.

      Törlés
  3. Kedves Kati! Köszönöm a munkádat!

    VálaszTörlés