2017. november 19., vasárnap

Képek a Hwayugi forgatásáról

FRISSÍTVE!

Egy kicsivel több, mint egy hónap van hátra a Hwayugi bemutatásáig, a rövid idő feltételezi, hogy a színészek és a stábtagok éjt nappallá téve dolgoznak a film forgatásán. Erről néhány kép is tanúskodik, amelyet stábtagok vagy nyitott szemmel járó rajongók készítettek, és meg is osztottak másokkal a közösségi média oldalain.


Ezt az elsőt más láthattátok itt, a blogon is, de a teljesség kedvéért, ide is beteszem:Ez ugyanazon a napon készült, mint az előző, habár elég távoli. Egész éjjel tartó forgatás Namsanban:


Hideg van és megint egész éjjel forgattak. De mi, rajongók még ennek a képnek is nagyon tudunk örülni, pedig LSG-t csak a monitoron láthatjuk:


A kép közzétevője ezt a pillanatot Samseongdong-ban, a COEX World Trade Center-nél kapta el:Egy másik jelenet, amit Yeouido-ben vettek fel: Nekem azért jelenleg még mindig ez a zöld hátteres rövidke videó a kedvencem.

FRISSÍTÉS:
Egy újabb fancam látható az alábbi oldalon.
-----------------------
Képek: Facebook, k61116, Vampire, ju_dahuin, 4everyuna, Naver cafe, song_t.h, APPLEMANI_

3 megjegyzés:

 1. Kedves Kati!
  Nagyon várom ezt a sorozatot! Bízom benne,hogy vállalkozó fordító is akad hozzá. De ahogy magunkat ismerem, koreaiul is követni fogjuk. Már nincs is olyan messze.
  Köszönöm a képes összefoglalót, a videó is nagyon jó. Szegények elég hidegben forgatnak. Még jó,hogy LSG ilyen hatalmas bundában lehet.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én úgy tervezem, nézem felirat nélkül is, ha jól gondolom, a vetítés utáni napon már elérhető is lesz jobb helyeken.
   Valóban nagyon hideg van Koreában, ott már leesett az első hó.

   Törlés
 2. Köszönöm az összefoglalót.Én is izgatottam várom a sorozatot.Nagyon kíváncsi vagyok milyen karaktert kell megformálnia Seungginek és hogyan valósul meg a rendező elképzelése,ha csak a történetet vesszük alapul az is elgondolkodtató és izgalmas .Remélem kedvencünk garancia lesz a jó sorozathoz,az írók és a jó szereplőgárda is nagyon jó.A nővérek már hoztak nekünk egy kiváló sorozatot Seunggi főszereplésével,nem csalódtam benne,nagyon sokszor megnéztem már de szerintem még fogom egy párszor.Csak bizakodni tudok abban,hogy Seunggi eghészségesen viszi végbe a forgatást,hiszen rövid az idő dec.23-ig,biztosan nagy a hajtás nem sok idő jut a pihenésre.

  VálaszTörlés