2017-11-23

Összefoglaló az elmúlt napok híreiről, avagy minden napra jut valami

Már majdnem vége a hétnek, és annyi mindent történt ezalatt a pár nap alatt, hogy szinte felfoghatatlan. LSG valóban komolyan gondolta, hogy nagyon-nagyon sokat fogjuk látni. És mióta visszatért, alig van nap, amikor ne lenne egy kép, egy pletyka, egy hír, vagy valami más. Az elmúlt napok terméséből következik most egy áttekintés.

November 20.
Megjelent az @star1 Magazine decemberi száma benne egy interjú Lee Seung Givel és mellette sok-sok kép.
Ezek megtekinthetőek pl. itt.






A fotózáson/fotózásról készült kis videó pedig itt látható:


Az interjú első felének már van angol fordítása, vagyis hamarosan lesz magyar is, de megvárom a másik felét is, egyben szeretném közzétenni. Higgyétek el, megéri várni.

November 21.
A Szöuli Egyetem egy professzora által létrehozott Leaders Cosmetics LSG-t választotta a kozmetikum új reklámarcának.
"Lee Seung Gi egyenes és tiszta imidzse remekül illeszkedik a márkánkhoz, amelyet csak nyers alapanyagok használatával hozunk létre, amelyek jót tesznek a bőrnek bármiféle káros hozzávaló nélkül, ezért őt választottuk modellnek. A jövő hónapban kezdünk különféle tevékenységekbe."

Valamint tovább folytatódnak a találgatások, hogy láthatjuk-e LSG-t egy variety műsorban. Egyre több helyen írnak erről, de még nincs megerősítve. (Csak zárójelben jegyzem meg, hogy a Hwayugi kapcsán is milyen korán felreppentek az első hírek, sokáig mondogatták, hogy nincs megerősítve, de végül kiderült, hogy igaz a hír. Talán most is?)
A legvalószínűbb az SBS új variety-je, amelyet január elején tűznének műsorra, ez pedig azt feltételezi, hogy a forgatásnak néhány héttel előtte meg kell történnie, tehát mindenféleképpen még decemberben. Beleférhet ez a Hwayugi forgatása közé? Talán ez, ami a leginkább ellene szól, de...
A legjobb megvárni a hivatalos híreket.
A variety-ről annyit tudni, hogy négy hírességgel terveznek, vagyis a pletykák négy személyt neveztek meg, akik ismert emberek házában töltenének el két napot egy éjszakát (vajon honnan jött ez?), hogy megismerhessék a másik életét, teljesítményét.

November 22.
LSG egy új reklámfilmben is látható:


"Jól figyelj! Még a golfban is a testnek egy alapra van szüksége, hogy fejlődjön. Ugyanez van az angollal. Figyelned kell, visszajelzést kapnod, hogy fejleszd a képességeid. A Brain Study-val. Az alap társalgástól, szókincsen át, egész a nyelvtanig. Egyszerre. Az angolért, jól figyelj! Brain study."

A Brain Study English névvel egy nyelvtanulási módszert illetnek, amelyet a Szöuli Egyetemen, vagy onnan kiindulva hoztak létre.
A vállalkozás vezetői is exkluzív modell szerződést kötöttek Lee Seung Givel.
“Általában mintadiákként, osztályelnökként, stb. ismert, aki aktív volt egyenes jellemmel és nagyon kedvelt az okos jelleme miatt, mint hogy korán otthagyta a forgatást, hogy letegye a TOEIC vizsgát a főiskolai diplomájához; úgy döntöttünk, LSG egy olyan mintakép, aki a legjobban illeszkedik a Brain Study alapkoncepciójához, ezért reklámfilm javaslattal álltunk elő."

Megjegyzések:
TOEIC= Test of English for International Communication, angol nyelvvizsga
A forgatás a 1night&2days volt 2008-ban, egész pontosan az alábbi kirándulás: Winter vacation special!


November 23.
Az első teaserek, a főbb karaktereket bemutató 15 másodperces videók a Hwayugihoz, ami egy abszolút romantikus dráma lesz leigázott démonokkal. A videók másik bejegyzésben láthatóak.

Vajon mit tartogat a holnap?
--------------------
Angol fordítás: Tryp, Elise, Tryp
Kép: @star1, weaversmind11

2 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Köszönöm az összefoglalód,Seunggi munkamorálja elképesztő,mint Ő maga is.Én vállalom a "belebetegedést"is csak minél többet láthassam.Valami csodálatos a star1 magazin.Olyan szépek a képek,már többször újra néztem őket.Nem semmiért kérik fel modellnek különböző cégek és nem semmiért szerettünk bele mi is.Óriási kisugárzása van küllemben és szellemben is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És még milyen érdekes az interjú! Én mobilról olvastam el a munkában (nem tudtam várni vele) és nagyon tetszett, hamarosan készül a fordítás is, hogy mindenki más is élvezhesse.
      A reklámokhoz nemcsak a külleme miatt kérik fel, nekem nagyon szimpatikus a Brain Study magyarázata, és ez az, amiért nem valaki mást, hanem LSG-t választották.

      Törlés