2018-01-10

Lee Seung Gi volt az MC a 32. Golden Disc Awards-on

Tegnap még a Hwayugi forgatásáról kaptunk friss lesifotókat, ma pedig mint műsorvezető láthattuk Lee Seung Git viszont. Habár nekem a munka miatt nem volt lehetőségem még csak egy aprócska bepillantásra sem az eseményre, azért néhány kép már délelőtt sem kerülte el a figyelmem, munka után pedig jutott időm minden átnézésére.
Akik voltak olyan szerencsések, hogy élőben is követhették a Golden Disc Awards idei díjátadóját, ők már valószínűleg sok mindent láttak ezekből, de nekik is, és főleg azoknak szól a bejegyzés, akik hozzám hasonlóan csak órákkal a díjátadó után veszik fel a fonalat.
Az esemény a 32. Golden Disc Awards, ahol agyon sok koreai sztár jelent meg, úgy mint a Wanna One, Bolbbalgan4, TWICE, GFRIEND, Suran, Hyukoh, Lee Soo Hyun, WINNER, Heize, Red Velvet, BTS, BTOB, Yoon Jong Shin, Yeo Jin Goo, Lee Se Young, Hong Jong Hyun, és ami a számunkra a legfontosabb, hogy a mai napon Lee Seung Git és Lee Sung Kyung láthattuk a műsorvezető szerepében.


Íme egy válogatás a képekből.  Vannak köztük vegyesen sajtófotók és rajongók által készítettek is. További képek az oldal alján megadott linkeken tekinthetőek meg.


A neves előadó mellett a műsorvezetők is felvonultak a vörös szőnyegen:

 

Van egy előnye annak, ha csak később tudok megnézni valamit. Nem kell végignéznem az egész díjátadót, hanem megtekinthetem csupán azokat a perceket, amik engem érdekelnek. A válogatott részletek tartalmazó videó:


Csupán két érdekességet emelnék ki. Az egyik, hogy mint láthattátok, ott volt a Twice is, amit nyugodtan nevezhetünk Seung Gi kedvenc együttesének, örömét nem is tudta elrejteni:
Lee Sung Kyung: Nagyon boldognak tűnsz a nyertes miatt.
Lee Seung Gi: Nyilvánvaló volt? A Twice valóban sok erőt ad a katonáknak, amikor a seregben vagynk. Valóban szeretném nekik megköszönni.
És a másik, amikor a hölgy azt kérdezte, hogy ha nem szólóban, hanem együttesben lenne, hol látná magát szívesen. A válasz a BTOB volt, mert Seung Gi szereti a szórakoztató dolgokat.


Mint említettem, azért egy-egy aprócska információ hozzám is eljutott már a délelőtt folyamán, és ami a leginkább érdekelt az az alábbi videó:


Úgy tűnik, Lee Seung Gi rákapott az élő videózásra, biztos megtetszett neki a műfaj a Master in the House sajtótájékoztatóján, hát kipróbálta magát. Talán a képek alapján is értitek a tartalmat, de megerősítem: arról van szó, hogy a rajongókat kéri meg, hogy segítsenek neki kiválasztani a zakót, amit a vörös szőnyegen visel majd. A 4-es számú elég gyorsan lekerült róla.
A videó megnézhető még itt vagy itt is.

Ha pedig valaki úgy döntött, hogy nem elégszik meg az ízelítővel és visszanézné a teljes díjátadót, annak az alábbi linkeket ajánlom, ahol néhány nap múlva felkerül a videó és újra elérhetővé válik:
A vörös szőnyegen: V live
Díjátadó: V live

------------
Képek forrása és további képek: naver via tryp, fanpics, tryp, sgsunylove via tryp, encai via tryp, joins via tryp, waode93is, tryp
További videók: tryp
Angol fordítás: twicetsb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése