2018-08-09

Az első nyilvánosságra került képek a Vagabond forgatásáról

Eseménydús hét a Lee Seung Gi rajongók számára. A héten láthattuk őt V-live videóban (erről majd később), és ami még ennél is jobb, végre bepillantást nyerhettünk a Vagabond forgatására.
A mai nap folyamán Daejeonban forgattak - a képek alapján - egy bevásárlóközpont környékén (vagy valami hasonló helyen).
Lee Seung Gi nagyon menő, de ne én beszéljek, hanem a képek:










Tudjátok, ez egy akciófilmsorozat, és az a legjobb, ha a színész - észszerű keretek között - saját maga játssza el az akciódúsabb jeleneteket is. Ezeken a képeken mintha egy igazi kaszkadőr koordinálná a kaszkadőrt alakító Seung Git.




Egy akciófilmben kellenek az ugrások. Azért ez még így is elég félelmetesnek néz ki.




Talán félelmetesnek gondolom, de egy SWC katonának ez semmi, Lee Seung Gi megcsinálta, ahogy ebben a videóban is látszik. Menő!



És még pár kép az estébe nyúló forgatásról:





Rövid videók az Instagrammon: 1, 2, 3
Továbbiak: 1, 2, 3

És ezzel még nincs vége. Lee Seung Git ma nemcsak ezeken a képeken láthattuk, hanem a V-live egyik csatornáján is. Figyelembe véve a forgatást, nem vagyok benne biztos, hogy valóban élő volt, de a keddi biztosan. Ugyanis van egy Hidden Track No. V nevű műsor, ahol fiatal, tehetséges zenészeket mutatnak be, és minden két hónapban más az őket bemutató kulcsember. Augusztus és szeptember kulcsembere Lee Seung Gi, aki két duóval, az 1415-tel és a Martin Smith-szel ismerteti meg a zeneszerető közönséget. Kedden egy hosszabb adást láthattunk, amely itt nézhető vissza, ma pedig egy rövidebb videóval kellett beérni. Ez is visszanézhető. Ennek folytatása egy hét múlva csütörtökön.
És ha ez nem lenne elég a sok-sok elfoglaltságból hozzátenném, hogy Lee Seung Gi és a Jipsabu csapata néhány nap múlva Amerikába repül a variety következő forgatására, amikor Cha In Pyo felesége, Shin Ae Ra lesz a fiúk mestere.
Meg a Produce48-ról se feledkezzünk meg...


--------------------
Képek: andartnail, another_jamie_, sejong_boodongsan, btsarmy231, dclsg, time_h, Somi_1601

3 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Köszönöm az összefoglalót.Nagyon elfoglalt ez a legény,nem is tudom,hogy van ennyi energiája.Csodálom érte,és mindennek tetejébe maximálisan helyt áll mindenütt.Végre,tudtam,hogy lesz pár lesi fotó,annyira nagy a csend a Vagabond körül.Mennyire látszik Seunggin a napi 5-6 óra edzés.Nagyon várom,hogy láthassuk,de ha kibírtuk a Goonghapra való várakozást,ezt is kivárjuk,mivel úgy sem tudunk mást tenni,csak minden menjen simán és baj nélkül a forgatáson.Addig is van nekünk a Jipsabu,Produce 48 és a mostani zenés műsor.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, én sem értem, hogy lehet ilyen jól helyt állni mindenben. Szerintem Seung Gi ismeri a saját határait, érzi, hogy mi az, amit még bír energiával. Hirtelen azok a mondatok jutottak eszembe, amit a leszerelés után írt a rajongóinka szóló levélben: "Szerintem a huszonéves LSG tisztán tudta, hogy mit tud és mit nem tud megtenni. Amikor a dolgok bonyolulttá váltak, szünetet kellett tartanom. Ha kimerültem, levegőhöz kellett jutnom.
      De az SWC-ben szolgálva a harmincéves LSG azt érezte, túl elnéző voltam magammal, amikor huszonévesen azokat a pillanatokat nehéznek vagy kimerítőnek gondoltam. Most úgy gondolom, rendben lett volna, ha egy kicsit tovább megyek, mielőtt pihenek."

      Törlés
    2. * rajongóinak (bocsi, gépelési hiba)

      Törlés