2019-10-04

Vagabond 5. rész letöltése

Újra péntek van, ami már harmadik hete egyet jelent a Vagabonddal. Az 5. rész is izgalmakat és látványos jelenetek tartogat.

Máris mutatom, hol éritek el:


Felhívták rá a figyelmem, hogy a két változat miatt nehezen követhető, hogy innen melyiket is lehet letölteni. Jogos a felvetés, még a legprofibb letöltők is belezavarodhatnak.

Nos, a Vagabond két változatban kerül fel a netre, van az, amit az SBS-en is látunk élőben, és van a Netflixes verzió. Ide a blogra a Netflixes kerül fel, amelyet az Avistazról mentek le. Miért is ezt? Mert ehhez már most van magyar felirat, amelyet a Netflix részéről biztosítanak. Az első résznél részleteiben leírtam, hogy a magyar feliratot VLC lejátszó esetében a felirat -> feliratsáv -> magyar kiválasztásával lehet megnyitni. Ez a videófájllal összekapcsolt felirat.

A másik változat - én csak SBS-esnek hívom - változatos helyeken, kisebb és nagyobb méretben is megtalálható, lementhető, Taemin ehhez készíti a fordítását.

A fenti fájl adatai:
neve: Vagabond E05 720p NF WEB-DL DDP2.0 x264 - deeplif
mérete: 873,38 MB
kiterjesztése: mkv 
minősége: 720p

Ha bármi nem világos, kérdés merül fel, ne habozzatok azt felém jelezni, amiben tudok, megpróbálok segíteni. Lehet írni a Facebook-on, hozzászólásként vagy a blog e-mail címére (lsghungarianfanpage@gmail.com).

Jó szórakozást az 5. részhez, holnap jön a 6.!

*A link nem működik. (2020.02.29.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése