2020-06-14

A közösségiről - 24. hét

Egy újabb eseményekkel teli hét.


Twogether
A hét egyik legnagyobb híre, hogy megvan a Twogether c. variety premierjének időpontja: június 26.
Ehhez kijött a poszter, valamint az ajánló is, amit a Netflixes oldalak mellett többek között a szereplők is megosztottak.


És én is írtam róla bejegyzést, meg egy másikat is. A második számú bejegyzésem egy kis kiegészítésre szorul, ugyanis azóta a Netflix oldalán elérhető előzetes némi javításon esett át. Talán valaki olvasta a bejegyzésem? Vagy más is szóvá tette?

És egy kis érdekesség: Valaki azt írta: "Lehet olyan, aki még egyszer sem látta, de olyan nincs, aki csak egyszer látta (az előzetest)." Mennyire igaza van!

Seoul Bumpkin
Hétfőn a semmiből jött a másik hír, miszerint Lee Seung Gi egy újabb variety szereplést vállalt el (bejegyzés) és másnap már el is kezdték a forgatást, amelyről több felvétel is készült:

És egy kis infó: Még nem hivatalos!!!, de egy rajongó által talált információ alapján a műsor július 12-én, vasárnap kezdődik magyar idő szerint 15.50-től a tvN csatornán.

Airen storage
A sok újdonság közepette majdnem fel sem tűnt, hogy elmaradt a szokásos keddi feltöltés. De csak majdnem. Szerencsére kis késessel pótlásra került. https://tryp96.wordpress.com/2020/06/09/lee-seung-gi-hq-official-2020-profile-photos-2/
A csütörtöki különleges csemege, az I believe duettje, de a kamera csak Lee Seung Git mutatja. Aireneknek szánt ajándék a 16. évforduló emlékezetessé tételéhez. Köszönjük!
https://vimeo.com/428052196/a3c45bf09e

Lee Sun Hee 16. albuma
Részben  tekinthető OFF-nak a következő szakasz, mivel Lee Sun Hee-ről és a legújabb albumáról van szó, de ő Lee Seung Gi tanára és rendes tanítványként ő is kiveszi részét az album promotálásában.

A videó Lee Sun Hee 16. albuma kapcsán amire Lee Seung Gi az IG live során utalt: https://www.instagram.com/p/CBUwMFqly1m/
"Ez lehet életem utolsó albuma". Ilyen gondolkodásmóddal készült úgy egy éve. Ezért azt gondoltam, (ez az album) olyan dalokkal lesz megtöltve, amelyek nagy kirobbanó energiát mutatnak. Ahogy vártuk a tanárnőtől, habár könnyed, mégis szívet melengető, ugyanazzal a hangszínnel, mint korábban a Fate vagy a Meet Him Among Them esetében korábban. Miután meghallgattam, rájöttem, hogy a tanárnő valóban felengedett. Egy nagyszerű tanárnő felengedett.
(Ang. ford: Tryp, leeseunggi.canada) 


LSG első benyomásai Lee Sun Hee új albumáról: https://www.instagram.com/p/CBXbjNHFUD5/
Wow! Ez kényeztetés a fülnek. Mostanság sokan érzik nagyon frusztráltnak magukat és nehéz időkön mennek keresztül, nem? Jobban annál az érzésnél, hogy remek vigaszt nyújt, sokkal inkább olyan érzés, mintha valaki simogatva melletted megvigasztalna és azt mondaná, hogy rendben van. Ha meghallgatják Lee Sun Hee tanárnő Anbuját, remélem, megpróbálnak nagyon lazán, bármiféle díszítés nélkül üzenetet küldeni a családtagoknak és a régóta közeli barátoknak, hogy érdeklődjenek felőlük.
Jún. 15. 6 óra, egyszerű, ugye? 6, 15, 6, csak erre kell emlékezni. Nagyon remélem, hogy meghallgatják Lee Sun Hee tanárnő 16. albumának első részét, az Anbut a zenei oldalakon. Anbu, Lee Sun Hee, 16. album, fighting!

(Angol ford.: Tryp)
 

Lee Sun Hee új dalának részlete. Ez meseszép: https://www.youtube.com/watch?v=nh-tDHwT7OA

Érdemes megtekinteni az IG fiókot, a feltöltések gyönyörűen elrendezettek, öröm ránézni: https://www.instagram.com/leesunhee_anbu/

MITH

Lee Sang Yun visszatér telefonos segítőként: https://www.youtube.com/watch?v=8nmILoGT1no
Um Jung Hwa egyik dalának koreográfiája új életre kel. Minden szereplő beletette egyediségét. Vártam, hogy ki fog előállni az utolsó verzióban látható megoldással.
https://www.youtube.com/watch?v=GXz2IIPE0wE

Egyéb

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése