2020-06-09

Twogether a Netflixen


2019 nyarán még 2 man trip projektnéven vált ismertté egy készülő variety, amely később megkapta a T(w)ogether címet. A műsor hivatalos címe is ez marad, Twogether, de már zárójel nélkül. (A címválasztásban van némi szójáték, ugyanis a two=kettő, together=együtt.) A Netflix által adott magyar cím pedig A világjáró duó.


A műsor azonnal az Airenek érdeklődésének középpontjába került, ugyanis Lee Seung Gi lett az egyik világutazó, aki a 1 night & 2 days idején keresztül-kasul bejárta egész Koreát, ez alkalommal a határokon túl tesz kirándulást. Útitársa pedig a tajvani színész, Jasper Liu. Kicsit utánanéztem, hogy kiről is van  szó. Az 1986-os születésű színész modellként kezdte pályafutását, de a zenei életbe is belekóstolt, amíg a Morning Call nevű együttesben zenélt. Több filmben és sorozatban is feltűnt, utóbbiak közül az Ázsia ékkövei alapján négy elérhető magyar felirattal is. A Twogether lesz az első variety szereplése, kíváncsian várjuk.


Ha még emlékeztek, a műsor készítői adtak a majdani nézők véleményére, ugyanis olyan helyekről vártak javaslatokat, amelyet érdemes felkeresni turistaként, illetve a felhívás azt sugallta, hogy a legszerencsésebbeknek lesz lehetőségük találkozni kedvenceikkel.

Az utazásra 2019 szeptemberében került sor. A megszámlálhatatlan rajongói felvételnek köszönhetően már ekkor ismertté vált néhány célállomás. A mostani források is megerősítették, hogy három ország összesen hat városában tett látogatást Lee Seung Gi és Jasper Liu.
Indonéziában a Jáva szigeti Yogyakarta, valamint Bali volt a javasolt helyszín. Előbbi helyen jártak a Jomblang-barlangban, illetve a UNESCO világörökség részét képező Prambanani templomegyüttesnél.


Thaiföldön a főváros, Bangkok és Chiang Mai látnivalóit tekintették meg, köztük a Damnoen Saduak úszó piacot, illetve a képek alapján Bangkokban egy kis éneklésre is jutott idő az Artbox nevű éjszakai piac környékén.
A harmadik ország Nepál, ahol Pokhara és Katmandu nevezetességeit nézték meg.

A műsor nemcsak az utazásról és szép helyekről szól, hanem küldetések is várnak a két utazóra, amelyeket megoldva lehetőségük nyílik találkozni a rajongókkal, akik a helyeket is javasolták, örök emléket szerezve ezzel a helyi Aireneknek, valamint Liu rajongóinak.

A műsort a Netflixen keresztül lehet majd követni június 26-tól várhatóan hat héten keresztül. Személy szerint nagyon bízom benne, hogy ha már a Netflixen lesz elérhető és magyar címe is van, felirat is készül hozzá, mert a műsor nyelvi sokszínűsége sokaknak okozna megértési problémákat.

Tehát naptárakat elő, mert ezt fel kell írni, június 26-án, alig két hét múlva jön a Twogether!

----------------------------
Képek: tryp, ryu19860812, leeseunggi.official

4 megjegyzés:

  1. Nem lehet panaszunk, hogy keveset látjuk képernyőn az év hátralévő részében. Kicsit aggódom, de bízom is benne, hogy nem vállalja túl magát. Bölcs ember, aki ismeri a korlátait.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elsőre nekem is úgy tűnt, hogy ez egy kicsit sok egyszerre, de ne feledjük, a Twogether-t már leforgatták, már csak nézni kell. Az új műsor forgatása valószínűleg egész nyáron tart majd, a Mouse-é pedig nyár végén kezdődik, valószínűleg nem ütik egymást. A MITH felvétele pedig már két és fél éve minden második héten történik, így volt ez a Hwayugi és a Vagabond forgatása alatt is. Lényegében Seung Gi csak a tőle megszokott munkamennyiséget végzi el.

      Törlés
  2. Remélem valaki leszedi majd a NF és felteszi letöltő oldalra, nagyon szeretném látni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tapasztalataim alapján a NF műsorai felkerülnek más oldalakra is, az Avistaz-t érdemes lesz akár már aznap figyelni. A Vagabond mindig gyorsan felkerült.
      Illetve a NF 30 napos próbaverzióval is elérhető.

      Törlés