2020-06-09

Újabb variety-szereplés

Igazán eseménydús napok ezek az Airenek számára. Alig jegyeztük fel a Twogether premierének dátumát (június 26.), máris egy új műsort adhatunk a Lee Seung Gi szereplésével készülő variety-k sorához.

Ezúttal újfent a tvN csatornára szegeződik tekintetünk, ahol Seoul Bumpkin, más forrásban Seoul Village Guy címen egy új variety-t láthatunk majd.


A műsor koncenciója alapján meg akarják ismertetni a nagyvárosi emberekkel a vidék, a vidéki városok szépségeit, sajátos vonzerejét. Ehhez az adott város ismert személyeinek segítségét veszik igénybe, akik a show vendégeként bemutatják saját szülővárosuk, felidézik emlékeiket, ezzel is szórakoztatva a nézőközönséget. Az első vendégek Jang Hyuk, Lee Si Un és Simon D lesznek. Ebből pedig az is kiderül, hogy Busanba látogatunk el.

Lee Seung Gi lesz ennek a 12 részes variety-nek egyik házigazdája, aki egyben a szöuliakat is képviseli. Műsorbeli partnere a sokoldalú Cha Tae Hyun lesz.

Az új variety Yu Ho Jin PD nevéhez köthető, aki több hasonló jellegű műsor elkészítésében vett már részt, még Lee Seung Givel is dolgozott együtt évekkel korábban a 1 night & 2 days idején.

A Seoul Bumpkin várhatóan július közepi premierrel indul a tvN csatornán.


----------------
Forrás: Tryp, Soompi, Allkpop,

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése