2020-06-11

Twogether ajánló

Napról napra közeledünk a Twogether premierjének napjához, június 26-hoz. Valószínűleg sokan hozzám hasonlóan izgalommal várják már ezt a napot.

Ma másfél percben ízelítőt kaptunk abból, mi is vár majd ránk. Szuper lesz.



Az ajánló többféle felirattal felkerült a Youtube-ra, illetve a két utazó is megosztotta saját Instagramján a videót, de felhívnám a figyelmet a Netflix oldalán elérhető változatra, ugyanis ezen van magyar felirat. Regisztráció nélkül is megtekinthető. Azért meg kell jegyeznem, hogy az eleje nincs feliratozva, illetve vannak benne hibák. Hogy lehet az "a fan's house"-t (egy rajongó háza) "face house"-nak (arcház) érteni? Valamint Jasper utolsó mondata (habár nyelvtanilag nem tökéletes, de jól érhető, továbbá) az angol és a koreai változat szerint is a következő: "Még sosem utaztam így. Soha."

Az előzetes nagyon tartalmas, sok-sok kaland és élmény vár Lee Seung Gire és Jasper Liura.

A helyszínekről is pontosabb képet kapunk, többek között ezekre a helyekre látogatnak el: Jomblang barlang, Prambanan templomegyüttes, Kalisuci barlang, Alun-Alun, Nusa Dua part,  (Indonézia), Damnoen Saduak úszó piac, Rambuttri, Grand Canyon vízi park (Thaiföld), Pokhara (Nepál).

Szeretném felhívni a figyelmet az 52. másodperctől hallható dalra, amely a műsor hivatalos főcímdala lesz és Lee Seung Gi énekli. Csak pár sort hallunk, de igazán magával ragadó, energikus, fülbemászó.

Június 26-án mi is egy izgalmas kaland részesei lehetünk, már alig várom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése