2021-06-06

Heti összefoglaló - 22. hét

Évforduló
Június 5-én ünnepeltük Lee Seung Gi debütálásának 17. évfordulóját. Ebből az alkalomból egy üzenet várta az Aireneket a hivatalos honlap From Seunggi részében. Ezt csak azok tudják megtekinteni, akik regisztráltak a honlapra és megfelelő jogosultsággal rendelkeznek a menü eléréséhez. A honlap szerkesztői kérése alapján a szekcióban lévő tartalom megosztása tilos. Viszont ez egyúttal egy jel is lehet, hogy mégiscsak megmarad a leeseunggi.com oldal?


Sinkleader
A Sinkleader rövid reklámja: https://www.youtube.com/watch?v=Blzw8OJ--hM
 
Master in the House
A hét elején a csapat Ulleungdon forgatott: https://fb.watch/5Yj1Ou2cWE/
Jövő vasárnap pedig már láthatjuk is a részt.
 
A mai részből - mivel ez az előző heti folytatása - megint nem emelnék ki videót, ugyanis a sok beszélgetés miatt inkább érteni kell, mint látni, hogy mi történik. Röviden: a koronavírus befolyása az életünkre, a tokiói olimpia és a mianmari történések kerültek a középpontba. 
 
Egyéb
Új variety? A pletykák alapján Lee Seung Gi a hét második felében egy új, Netflixes variety forgatásán vett részt Park Narae és mások társaságában. Hivatalos információ még nincs.
(Everything Lee Seung Gi oldal alapján)
 
Szeretnéd megnézni az épületet, amelyet LSG a Human Made számára vásárolt? Az alábbi linken https://entertain.naver.com/read?oid=629&aid=0000087123 találsz róla egy rövidke videót. A kilátás pazar.

6 variety show, amelyben Lee Seung Gi különböző oldalait láthatod: https://www.cosmo.ph/entertainment/lee-seung-gi-variety-shows-a1163-20210529
 
Mouse
BTS képek:
 
Kwon Hwa Woon (Seong Yo Han megformálója) Lee Seung Giről: "Lee Seung Gi és Lee Hee Joo nagyon elfoglaltak voltak a forgatás során. Sok jelenetük volt, és mindketten egy nagyon nehéz szerepet játszottak. Habár mindketten olyan érzéseket mutattak be, amelyet sosem tapasztaltak meg korábban, sosem fejezték ki a nemtetszésük és mindketten nagyon vidámak voltak a forgatás alatt.
Lee Seung Gi mindenben nagyszerű volt, akár színjátékról, akár akciójelenetről volt szó. Mindig gondoskodott a stábtagokról, és nagyszerű vezető."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése