2021-06-10

Lee Seung Gi újra a Hook Entertainmentnél

Az elmúlt időszakban több váratlan hír is érte a rajongókat, de jöhet bármilyen változás, a leghűségesebb Airenek mindörökké támogatják Lee Seung Git. Így velük, velünk osztotta meg először a hírt, miszerint újra együtt dolgozik a Hook Entertainmenttel.

Előzmények: Lee Seung Gi szakít a Hook Entertainmenttel
A Human Made közleménye

Ma olvashattuk a Soompin a bejelentést, a Hook Entertainment közleményét, de azok, akik hozzáférnek a hivatalos honlap From Seunggi részéhez, erről a tegnapi levélből értesülhettek először, első kézből. Habár a Google fordítás elég kusza volt és nehezen kihámozható belőle a lényeg, a Freeboard-ra kikerült egy angol nyelvű fordítás, mely szerint:

"Megpróbáltam független lenni, de úgy éreztem, nehéz volt egyedül keresztülmennem ezen, ahogy akartam, mert nem voltam elég felkészült. Ezért megkértem a Hook családot, akik mindig erős támogatóim, hogy újra segítsenek. Úgy döntöttünk, megújítjuk a management szerződést és folytatjuk a tevékenységeket a jövőben."

Alább olvasható a Hook Entertainment közleménye:

"Jó napot, itt a Hook Entertainment.
Nemrégiben jeleztük, hogy megszűnt a szerződésünk Lee Seung Givel és hogy ő úgy döntött, hogy egy egyszemélyes ügynökséget hoz létre. Megígértük,  hogy támogatójaként mindig drukkolni fogunk neki és függetlenedése után is megőrizzük a partnerséget.
Lee Seung Gi, aki mostanában ünnepelte debütálásának 17. évfordulóját, előadóként szeretne kitörni a meglévő keretek közül és a helyi, valamint tengerentúli rajongókkal aktívan kommunikálni szélesebb és változatosabb területeken független és kreatív tevékenységek által. Ilyen jellegű kihívásra készül az újonnan létrehozott egyszemélyes Human Made ügynökség által.
Ezen kívül aláírtunk egy management szerződést Lee Seung Givel, aki a hírnevének megfelelően Korea legjobb előadójaként él, és úgy döntöttünk, továbbra is támogatjuk aktív munkáját énekesként, színészként, műsorvezetőként és szórakoztatóként, ahogy azt az elmúlt 17 évben is tettük.
Továbbra is minden tőlünk tehetőt megteszünk, hogy segítsük Lee Seung Git, hogy egy fejlettebb és páratlanabb megjelenést mutasson minden területen, és aktívan támogatni fogjuk a független és kreatív tevékenységeit a különböző területeken a Human Made-del.
Lee Seung Gi továbbra is keményen dolgozik, hogy fejlettebb és jobb oldalát mutassa meg, ezért kérjük, továbbra is szeressék és támogassák őt.
Köszönjük."

Tehát Lee Seung Gi és a Hook Entertainment újra együtt dolgoznak, de a Human Made is megmarad és idővel beteljesíti eredeti célját. Lee Seung Gi szavait idézve:

"A Human Made lassan egy olyan vállalat lesz, amely a kreatív tevékenységeimen alapuló projektekre fókuszál."

Tudtuk, hogy hosszú és rögös út vezet az önállóság felé, az első lépések mindig nehezek, de a hullámhegyek és -völgyek végén ott a cél, ami kitartó munkával elérhető.

Támogassátok továbbra is Lee Seung Git!

------------------------
Angol ford.: Soompi, erickamo



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése