2021-06-13

Heti összefoglaló - 23. hét

Sinkleader
https://www.instagram.com/p/CP1-Pqzn4dH/
30 mp-s CF: https://www.youtube.com/watch?v=NKoIjFlj9mE

Master in the House
Pillanatképek:
https://www.instagram.com/p/CP_870WMtPv/

Irány Ulleongdo! https://www.youtube.com/watch?v=0B9pEiWe-4I

Tetszik az ötlet, aláírások a sziklákon: https://www.youtube.com/watch?v=Y1J4y4cf6fg

A mester dalának személyre szabása, Amikor 60 éves leszek:

 

Shin Sung Rok és Cha Eun Woo távoznak a műsorból ➤ https://www.soompi.com/article/1474028wpp/shin-sung-rok-and-cha-eun-woo-to-step-down-from-master-in-the-house ➤ Az SBS erről szóló közleménye: "Jó napot, itt az SBS Master in the House produkciós csapata.
Shin Sung Rok és Cha Eun Woo, akik együtt voltak velünk örömben és bánatban, a június 20-ai adás után elhagyják a Master in the House-t.
Alapos megbeszélések után a produkciós csapat úgy döntött, hogy tiszteletben tartják a két szereplő döntését, akik jobban szeretnének koncentrálni a fő karrierükre.
Hálás köszönet Shin Sung Roknak és Cha Eun Woonak, akik sokszor megnevetettek minket a Master in the House-ban.
Továbbra is támogatjuk őket."

Engem kissé váratlanul ért a hír. Mindkettejüket kedvelem, ahogy az egész csapatot, furcsa lesz újabb változást látni a műsorban. SSR az elmúlt néhány részben nem szerepelt, és csak az első pár percben tűnt fel a hiánya, de azért jó volt újra látni a mai részben. Visszatért, hogy még egy utolsó mestertől tanulhasson. CEW-t nem ismertem a műsor előtt, de egyből lenyűgözött, nem a kinézetével, hanem az eszével, talpraesettségével és kitartásával. Neki köszönhetően új ablakot nyitottam Koreára, ASTRO rajongó lettem (ebben a Húgomnak is jelentős szerepe van). Nehéz folyamatosan helyt állni a szórakoztatóipar több területén, de felelősségteljes döntés ezt felismerni. SSR jelenleg a Drakula c. musicalben játszik, CEW pedig filmet forgat, valamint újabb sorozatban áthatjuk majd őt.

A következő rész előzetesének szöveges összefoglalója: https://www.soompi.com/article/1474451wpp/watch-master-in-the-house-gives-warm-send-off-to-cha-eun-woo-and-shin-sung-rok-in-next-weeks-preview 

Egyéb
Úton a munkába. A sajtó lekapta LSG-t, ahogy az SBS épülete felé igyekezett, egyes információk szerint megkezdődött a golfos variety (Team Up 072 címen utalnak rá) forgatása.
Képek: https://tryp96.wordpress.com/2021/06/08/21-06-09-lee-seung-gi-arrives-at-sbs/
Videók: https://tryp96.wordpress.com/2021/06/08/21-06-09-lee-seung-gi-sbs-arrival-press-video/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése