2021-06-22

Team Up 072

Ahogy arról korábban hírt adtam, Lee Seung Git egy új variety-ben láthatjuk, amely a golf köré épül. Ez a Team Up 072, amelyet sokan máris csak "Gongchiri"-nek emlegetnek. (072=gongchiri, azaz 0=gong, 7= chil, 2=i)
 

Ma hivatalossá vált, hogy már nem is kell olyan sokat várni, hogy a Jipsabu mellett egy másik variety-ben is nyomon kövessük Lee Seung Git, a show premiere július 16-án pénteken lesz 11:30 pm KST-kor, vagyis magyar idő szerint 16:30-kor. Az SBS csatornájára kell ebben az időben kapcsolni, amely online is nézhető a hivatalos oldalukon bejelentkezést követően vagy az SBS applikáción, illetve valamely stream oldalon, például itt.


 

A golf Koreában egy ismert és kedvelt sport és már a Jipsabu vagy a Hometown Flex egy-egy részében láthattuk, hogy Lee Seung Gi ebben is elég jó. Az őt bemutató szöveg alapján 2 éves tapasztalattal még van mit tanulnia, de mindenkit képes meglepni váratlan képességeivel, jó úton jár, hogy 72 pontot szerezzen. (Én se tudok sokat a golfról... na jó, szinte semmit, de ahogy utánanéztem, egy normál, a golf hivatalos szabályai alapján épített pályán a legideálisabb esetben 72 ponttal lehet végigmenni. Minden egyes lyuknál meg van határozva egy szám, hogy hány ütésből kellene célba juttatni a labdát, az egy-egy lyukra számolt ütésszám végösszege a 72.)



 

Golf a Jipsabuban. Lee Seung Gi ekkor kb. fél éve kezdett el játszani:


Golflecke a Hometown Flex műsorban:

A műsor szereplői még Lee Kyung Kyu, akit a Jipsabu mestereként is láthattunk a 166-167. részekben, Lee Seung Yeob, egykori baseball játékos, valamint a profi játékosok táborát erősítő Yoo Hyun Ju

A műsor hivatalos honlapja: https://programs.sbs.co.kr/enter/team072/main

A Team Up 072 variety 16 részes lesz, minden pénteken egyre többet tudhatunk meg a golfról és Lee Seung Gi golftudásáról. A műsort semmilyen formában nem tervezem fordítani, de a heti összefoglalókban biztosan kiemelem az adott heti rész legérdekesebb pillanatait.


 

-------------
Képek és információ: a műsor oldala, ill. Tryp blogja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése