2016-05-15

A nap képe

Amikor már úgy tűnt, nincs semmi új, hirtelen a semmiből előkerült egy kép. Egy friss kép.
Nem hivatalos médiafotó, se nem rajongó által elkapott pillanat. Szerintem ez mindegyiknél jobb: közös kép egy nagyon jó baráttal.



Ezt a képet MC Mong osztotta meg az Instagram oldalán, de egy rajongónak köszönhetően hozzánk is eljutott. Mi következik mindebből? Lee Seung Gi végre kapott pár szabad napot.
A körülmények miatt olyan a mi helyzetünk, mint a népmesék királyának, akinek egyik szeme sír, a másik pedig nevet. Semmi biztosat nem tudunk, mettől meddig tart a szabadság, hány napot is jelent ez, de annak személy szerint én nagyon örülök, hogy Lee Seung Git nem zavarják sem a média emberei, sem a rajongók, van pár napja, amit a családjával, barátaival tölthet, nyugodtan pihenhet, feltöltődhet energiával, hogy amikor visszamegy, újult erővel tegye, amit tennie kell.

Ha már a fenti kép Mongnak köszönhető, miért ne hallgatnánk meg a Because you are my woman egy különleges előadását, amikor Lee Seung Gi és MC Mong közösen adta elő a dalt, egy kis szövegbéli változtatással.



---------------------------------
Kép: tryp96.wordpress.com

1 megjegyzés:

  1. Kati tudtam, hogy ma úgy fogok benézni, hogy lesz új bejegyzés. Nagyon örülök, hogy hírt kaptunk Seunggi szabadságáról. A szelfikép amit Monk csinált egy boldog, mosolygós fiut mutat. A 1 night 2 Days alatt sokat voltak együtt, és a legszorosabb barátság köztük alakult ki. Jó pihenést, feltöltődést Seunggi! Köszi a videót is.

    VálaszTörlés