2016-05-06

Hírmorzsák röviden

A katonaság elég elzárt világ, ahonnan nem sok hír szivárog ki, alig tudunk valami hivatalosat. Ilyenkor egy jó barát aranyat ér... nekünk, rajongóknak is. Lee Seo Jin a napokban elhangzott interjúiban újfent szólt néhány szót Lee Seung Givel kapcsolatban.
Ezekből megtudhatjuk, hogy LSG hamarosan kap pár szabad napot (amire egy blogolvasó, Gabóci is utal egy hozzászólásában), illetve hogy a színész példaértékűnek tartja Seung Gi fegyelmét, aki még telefonáláskor is tisztelgéssel köszön.

Egy másik interjúban az hangzott el, hogy Lee Seo Jin eleinte aggódott barátja miatt, de úgy látja, Seung Gi nagyon jól helytáll, sőt olyannyira, hogy az újabb félelme, hogy Seung Gi katonaságnál maradna. (Reméljük, ezt csak viccnek szánta.) Természetesen az új kedvenc együttes ezúttal is szóba került. ((Egyes rajongók figyelik a lánybanda tevékenységét, amiből nekem úgy tűnik, hogy a népszerűségük nőtt az elmúlt napokban. Vajon mi az oka? :) ))
Egy harmadik interjú részletében a szoros barátságuk került szóba. Egyébként ők ketten közel laknak egymáshoz. Seo Jin olyan barátnak tartja Seung Git, aki tele van szenvedéllyel. Amikor együtt utaznak, és szeretnének valahol enni, Seung Gi rögtön több tucat jó helyet tud javasolni, ami nem csoda, hisz a 1 Night 2 Days során Dél-Korea minden pontján járt a csapattal. De ha valamit nem tud, nem nyugszik, amíg meg nem szerzi az új információt. Példaként azt az esetet említette Lee Seo Jin, amikor Osakában jártak és egy Michelin csillagos étterembe volt foglalásunk. Seung Gi korábban még nem hallott a Michelin csillagról, de érdekelte a téma, ezért vett egy könyvet, hogy többet megtudhasson róla.

***************************************************************************************************

Mindeközben az Airenek, a hivatalos fanklub tagja már készülnek Lee Seung Gi debütálásának
12. évfordulójára, ami június 5-én lesz. A rajongók úgy döntöttek, hogy egy különleges ajándékkal fejezik ki a szeretetüket, támogatásukat. Nem terveznek semmi nagyot küldeni, nem akarják, hogy kényelmetlen helyzetbe hozzák Seung Git, ezért olyan csomagot terveznek, amiből minden katona kaphat, ezzel köszönve meg mindazt, amit Korea védelmében tesznek.

----------------------------
Forrás: Naver by tryp96.wordpress.com; leeseunggi.com

4 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm a friss híreket.Azt gondoltam,hogy az ejtőernyős ugrások után talán a hadsereg hivatalosan közzétesz egy pár fotót,mint az érem átadásakor,de sajna mélyen hallgatnak.Talán egy kis reménysugár ha lencsevégre kapják eltávkor,a rajongói táborból biztosan figyelemmel kísérik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is számítottam hivatalos hírekre, de ezek most elmaradtak.
      Valószínűleg a koreai rajongók nyitott szemmel fognak járni, de én jobb szeretném, ha Seung Gi valóban pihenhetne, megérdemelné a kemény kiképzések után.

      Törlés
  2. Köszi Kati! Öröm ezeket a híreket olvasni. S mivel Lee Seo-jin is kedvencem, annak is örülök, hogy idősebb barátként ilyen őszintén áll LSG mellett. Egyáltalán annak,hogy van még ilyen barátság hírességek között.
    Lee Seung Gi nagyon következetes, kitartó és szorgalmas ember lehet. Nem is kétséges, hogy helyt fog állni itt is.

    VálaszTörlés
  3. Mivel a SWC a katonaságon belül nem csak nevében különleges hely, nem számítok hivatalos híradásra ill. fotókra, de reménykedem az eltáv alatti elcsípett pillanatokra a rajongóktól, mégha igazából én is azt szeretném, hogy nyugodtan tudjon pihenni egy pár napot.
    Mikor először olvastam Lee Seo Jin interjújában hogy aggódik azért, hátha a barátjának annyira megtetszik a katonaság, hogy a végén még bennt marad. Még ha viccnek is szánta, nem nevettem rajta.

    VálaszTörlés