2016-05-03

Három hír röviden

Néhány nap lemaradásban vagyok, de hozom a Lee Seung Givel kapcsolatos friss információkat.

Először is, még kanyarodjunk vissza az ejtőernyős ugrásokhoz, volt még egy koreai hírműsor, ahol beszélgettek hősünkről, illetve az ezzel kapcsolatos gondolataikat a nyilvánossággal is megosztották, és mindehhez angol fordítás is járt. Következzék ez magyar összefoglalással:





"- A nemzet kisöccseként ismert Lee Seung Gi február 1-jén vonult be katonai szolgálatra. Most a nemzet különleges erőinek tisztjévé válik.

- Emlékszem egy mozi interjúból, hogy tériszonya van. Még a vidámparkba sem szívesen megy, mert a félelme olyan erős. Emlékszem, hogy ezt mondta. Miután a különleges erők katonájává vált, vagy a kötelességtudat változtatta meg, vagy az a helyzet, hogy egy férfinak be kell vonulniuk. De azt halljuk, hogy teljesítette a 730 méteres ejtőernyős ugrást.

Őszintén szólva, amikor egy ismert személy a különleges erőkhöz, a tengerészgyalogsághoz kerül, aktív katonai szolgálatba lép, mindig vannak olyan hírek, hogy ezt megpróbálják késleltetni az ügynökségük által, amennyire csak lehetséges. De azt látom, ahogy elkezdik az aktív katonai szolgálatot és teszik ezt jó hozzáállással - ez esetben a különleges erőknél - a legjobban nyújtják a kiképzés és a katonai élet során... Ez a kép nagyon vonzó. Ezért még ha a bevonulás kikerüléséről, késleltetéséről szóló pletykák igazak is, a bevonulás és szolgálatteljesítés jót jelent, valóban kedvezően jön ki a hírességek számára. [...]"





A másik újdonság, aminek híre eljutott a rajongókhoz is, hogy Lee Seo Jin, Seung Gi nagyon jó barátja, elárulta, hogy jelenleg kedvencünk milyen zenét szeret.
Az információ forrása angolul:
A téma eredetileg egy rádióműsorban került szóba, alább meghallgatható a releváns részlet koreaiul:

És a lényeg magyarul:
Egy rádióhallgató arról érdeklődött, hogy most, hogy Seung Gi bevonult, kivel szokott Lee Seo Jin szórakozni járni.  A válasz röviden, hogy erre mostanában nem jut ideje. Egy másik kérdés kapcsán Seo Jin megemlítette, hogy Seung Gi felvette vele a kapcsolatot a katonaságból is, mert említette, hogy nagyon szereti a Twice-t.
"(LSG) Azt mondta, most már érti, miért kedvelik a srácok a lánycsapatokat, amikor belépnek a seregbe. Ezért szóltam Taecyeonnak, mivel ugyanannál az ügynökségnél van, mint a Twice, és kértem tőle egy Twice videót és egy dedikált CD-t, amit Seung Ginek küldhetek. Ezt megkaptam Taecyeontól és elküldtem Seung Ginek. [...] Azt mondta, megnézi és csak utána kezdi a reggeli edzést."

Hogy ez melyik lányegyüttes, arról nagyon röviden pl. a Wikipédián olvashattok, vagy bővebben az angol Wikipédián. Aki még ennél is többre kíváncsi, látogasson el az együttes hivatalos oldalára, vagy keressen rájuk a Youtube-on.

(Ne értsetek félre, amikor azt mondom, hogy szerintem ez egy kicsit túlzás. Ez csak az én véleményem, de mivel a hír LSG-hez kapcsolódik, a blog szerkesztőjeként kötelességemnek érzem, hogy erről is hírt adjak, ha valakit érdekel, ne maradjon le róla.)




A harmadik hírmorzsa, - amit sokan már tudtunk - hogy a GoongHap c. mozit szeptemberre várjuk, de a pontos dátum még mindig nem ismert. Abban pedig egészen biztosak lehettek, hogy a filmhez lesz magyar felirat is, én már nagyon készülök.
 ---------------------------------------------
A magyar fordítás LSGfan angol fordítása alapján készült. / Hungarian translation is based on English translation by LSGfan.

2 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Köszönöm a friss híreket,a múlt hetem nagyon zsúfolt volt keveset tudtam az oldalunkon is posztolni.Nagyon jó ezeket az apró híreket is hallani kedvencünkről.A GoongHap-ot én is nagyon várom,már "rongyosra" néztem az eddigi sorozatait.Jól fog jönni egy új sorozat, ami pótolja a hiányát.

    VálaszTörlés
  2. Kati! Köszönöm a megosztott híreket. Nem baj akármilyen aprócska a hír, csak legyen minél sűrűbben. Közeledik a 100. nap a katonaságnál, ilyenkor szokták szabadságra engedni először őket. Szeretném ha Ő is pihenhetne egy kicsit szerető családja körében. Megérdemelné, nagyon ügyesen teljesítette a kiképzéseket.
    Most soknak tűnik a négy hónap a Goong Hap bemutatásáig (de mi ez a 18 hónaphoz képest!) várom nagyon.

    VálaszTörlés