2017-07-01

2017.06.30. SWC koncert

Egy bejegyzés azok számára, akik nem használják a közösségi médiát.



A linkek: kép, videók 1, videók 2.


Kattintós link.
Úgy nézem, ez ugyanaz lehet, mint a fenti, csak a youtube-on.

------------------------
Forrás: Tryp, Twitter, Lee Seung Gi-HUNGARY.

3 megjegyzés:

  1. Még csak most tudtam megnézni a hosszú videót, de olyan jó újra hallani Seung Git. (Látni nem igazán lehet, nem túl jó a felvétel, de ez nem számít.) Az elején már LSG őrmesterként mutatkozott be, biztos ő is büszke az előléptetésre. :) A dalok pedig: Love taught me to drink (fantasztikus előadás, ezt le kell mentenem magamnak mp3-ban), Unfinished story, Let's go for a vacation, Because you are my woman. (Gondolom a videó elejéről lemaradt a Smile boy, mert az is elhangzott tegnap.) Számoljuk továbbra is a napokat, egyre kevesebb van hátra, még 121.

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok az előléptetéshez.Ismét büszkék lehetünk kedvencünkre,biztos,hogy megérdemelt az előléptetés,sok munkája van mögötte.Seunggi szokásához híven nagyszerű és színvonalas előadás,nagyon odatette magát.Örülök,hogy ismét hallhattuk és nem utolsósorban láthattuk Őt.Úgy látom kitűnő formában van,nagyon jól néz ki.Guggolva is kibírjuk a hátralévő 4 hónapot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az idő csak úgy repül. És ezt köszönhetjük annak is, hogy szinte folyamatosan kapjuk a híreket, hírmorzsákat, képeket, videókat, így nem is tűnik olyan távolinak és elzártnak a katonaság világa.

      Törlés