2017-11-15

Asia Artist Awards 2017

A mai napon megtartották az Asia Artist Awards díjátadót 20 színész/színésznő és 20 énekes/együttes, valamint sok-sok néző részvételével, és természetesen a díjakat is kiosztották.

Büszkén és örömmel jelentem be, hogy Lee Seung Gi is díjazott lett, nem is akárhogy. Létrehoztak egy új kategóriát "Best Welcome Award" néven, ő az első, aki ezt a díjat átvehette.

Az eseményt elvileg 10 órától lehetett volna élőben is követni a neten, de úgy értesültem róla, hogy ez nem sikerült, sajnos a megadott linkek nem működtek. Én csak mobilról próbálkoztam, sokáig azt hittem, az a probléma, de később láttam a csalódott visszajelzéseket. Sajnálom, hogy ez most nem jött össze. De itt vannak nekünk a képek és videók, amiket nemcsak egyszer, hanem ahányszor csak kedvünk tartja, újra és újra nézhetünk.


Kezdjük is a vörösszőnyeggel, a díjátadók elengedhetetlen kellékével. Nem irigylem a sztárokat, ilyenkor minden mozdulatukat sok-sok szempár figyeli, és még rögzítik is. Hallgassátok csak a fényképezőgépek kattogását a videóban. Aki csak Lee Seung Gire kíváncsi, ugorjon ~23:23-hoz!
A sok kattogás eredményéből pedig következzék egy kis ízelítő:






Jól tudjuk, a 2018-as téli olimpia játékokat Dél-Koreában rendezik, már kevesebb, mint 100 nap van vissza, így minden alkalmat meg kell ragadni a reklámozásra, pl. így:



((Ők Bandabi (a medve) és Soohorang (a tigris) a 2018-as téli olimpia kabalafigurái, akiknek egyébként nagyméretű társaik megtalálhatóak a Koreai Kulturális Központban recepciójánál is: 


További fényképeket a LSGKWA facebook oldalán (is) lehet látni, ezen az oldalon pedig gif is van. A többi meghívott sztár vörösszőnyeges fotóját pedig az alábbi oldalon tekinthetitek meg. (Elég sokat kell görgetni, hogy Lee Seung Git is lássuk.)

De több videófelvétel is megtekinthető pl. itt, én most csak egyet választottam ki:


Aztán elkezdődött az esemény, és akik valamilyen módon látták a közvetítést,  sokáig nem találták Seung Git. Mint később kiderült, borzasztóan szoros volt a napirendje, és ott kellett hagynia a díjátadót, lényegében a vörösszőnyeges bevonulás és fotózás után távozott, mert újabb jeleneteket vettek fel a Hwayugihoz. Talán épp ezt? (JAVÍTÁS: Az eredetit úgy tűnik törölték, de jelenleg ez a másolat még látható.)
De aztán mindenki legnagyobb örömére, éles szeműek felfedezték őt az egyik az asztalnál, tehát visszaért.

Talán épp az elfoglaltság miatt, de sokat kellett várni arra, hogy Lee Seung Git a színpadra szólítsák és átvehesse a díját. Mint említettem, a visszatérése okán létrehozták a "Best Welcome Award'-ot, amit senki más nem érdemelt volna meg jobban.


Alább egy videó a díjátvételéről és a köszönő beszéd, ami nagyon szórakoztató volt, a résztvevők is jót nevettek. Seung Gi valami oknál fogva nagyon ideges volt, s mivel csak mostanában tért vissza a civil életbe, mindenki megértését kérte. Gondolkodott azon, hogy mit is mondana, ha megkapná a díjat, de bármennyit is gondolkodik, nem tud mit mondani, ugyanis nem tett semmit, amiért megérdemelné a díjat. De azáltal, hogy a katonai szolgálat után újra egy ilyen eseményen vehetett részt, tudatosodott benne, hogy ő egy híresség, és megígérte, hogy nagyon keményen fog dolgozni a rá váró projektek megvalósításában. Majd a műsorvezető arról érdeklődött, hogy mi hiányzott Seung Ginek jobban, az éneklés vagy a színészet. Ő élvezettel figyelte a többiek produkcióját és elmondta, hogy vannak tervei, köztük egy variety-ben való szereplés, és olyan keményen fog dolgozni, amennyire csak lehet. Majd megkérte az MC-t, hogy ne tegyen fel további kérdéseket.



A további díjazottak közül néhány: Népszerűségi díj: EXO, D.O, YoonA, Legjobb híresség: VIXX, A Pink, Junho, Park Min Young, Legjobb előadó: Seventeen, Nagydíj: EXO, Kim Hee Sun, AAA Asia Star: Suzy. (A többieket lásd a lenti Allkpop linken.)
----------
Forrás:  Allkpop, Twitter
Képek: LSGKWA Facebook oldala, starnews
Angol fordítás: Elise

3 megjegyzés:

  1. Kati köszönöm az összefoglalód.Tényleg nagyon rossz volt,hogy annyira rákészültünk a gála élőben közvetítésre és semmi nem jött be.Gabócival közben messengeren tartottuk a kapcsolatot,hátha valamelyikünknek sikerül egy működő linre lelni.Aztán Te küldtél egy működőt,de addigra vége lett .Szerencsére instangramon főleg lsgwa küldte a friss fotókat és videókat,ez kárpótolt bennünket.Nagyon jó volt látni kedvencünket és szegénykém egy kicsit valóban ideges/feszült volt,ezt én is észrevettem.Nagyon sok mindenbe belevágott,gondolom,hogy fáradt is lehet.Nem csodálkozom rajta,nehéz újra visszaállni.Nagyon elegáns volt a vörös szőnyegen,csodálkoztam, is,hogy mikor tudott átöltözni egy még elegánsabb ruhába a díjátadáshoz,most már tudom az okát Tőled.Nagyon megérdemelte ezt a díjat,szép gesztus volt a szervezők részéről.

    VálaszTörlés
  2. Kati! Köszönöm én is az összefoglalódat. Nagyon bűszke vagyok rá, és az egyedülálló díjára. Nagyon megérdemelte. Való igaz, hogy az élő adás "pillanatnyi" látványát pótolják az elkészült képek és videók tetszés szerinti megnézése. Ezt biztosan sokszor meg is teszem. Nagyon jól nézett ki, ha látszott is rajta egy kis feszültség. Mint mindig elgáns volt, de talán egy kicsit soványabb lett, ami érthető.

    VálaszTörlés
  3. Én is sajnálom, hogy nem jött össze az élőben való követése az eseményeknek, higgyétek el, én is úgy készültem, hogy bele-bele lesek a történésekbe a telefonomon. Csak hát dolgoztam, nem volt lehetőségem elmerülni a keresésben, de azért bizonyos időközönként ellenőriztem a közösségit, így leltem rá a megosztott linkre és munka közben fantasztikus képekben gyönyörködhettem. Ezek a képek és a videók kárpótolnak mindenért, és a díj... hihetetlen, hogy csak LSG miatt létrehoztak egy új kategóriát.
    A mindennapjai nem irigylésre méltóak, folyamatosan mozgásban van, csodálom is érte, én nem bírnám. A koreaiak máshogy vannak programozva.

    VálaszTörlés