2017-11-08

Lee Seung Gi nem tétlekedik

Már egy egész hét eltelt a leszerelés óta? Csak úgy repül az idő. És ami még meglepőbb, hogy Lee Seung Gi szó szerint belevetette magát a munkába. Tesz róla, hogy belebetegedjünk a látványába. 😆

1.) Elkészültek ezek a fantasztikus képek:





2.) Most már biztosra vehetjük, hogy Seung Gi alakítja Son Oh Gong szerepét a decemberben bemutatásra kerülő Hwayugi c. drámában (az erről szóló bejegyzés). A forgatás valószínűleg hamarosan kezdetét veszi, az első olvasópróbára már a hétvégén sort kerítettek.


3.) Reklámfilmforgatás egy hatalmas épület minden egyes szintjén, ami egy egész napon át tartott reggel 6-tól este 10-ig.

Egy betekintés a linken. (Jelszóval védett tartalom.)

4.) Egy másik reklám a a KB Bank 16 éves évfordulójára. Lee Seung Gi 1:27-től látható. A reklámban feltűnik még Kim Yuna (korcsolyázó), Park Inbee (golfozó), Seo Jang Hoon (kosárlabdázó), Son Yeon Jae (tornász), Yujeong és Doyeon az I.O.I-ből.


Mind gratulációjukat fejezték ki a banknak és legjobbakat kívánták. Lee Seung Gi kb. azt mondta, hogy valóban régen találkoztak, és valóban nagyon hiányzott neki. Őszintén gratulált a 16. évfordulóhoz, valamint hozzátette, hogy a  KB mindig a legjobb globális vezető pénzügyi csoport volt. Korea legjobb KB-je, fighting!

5.) November 15-én részvétel az Asia Artist Awards (AAA) díjátadón. A rendezvény korábbi neve Gaon Chart K-POP Awards és a szöuli Jamsil Stadionban rendezik meg koreai idő szerint 18 órától. 20-20 zenész vagy együttes, valamint színész képviseli majd az eseményen a K-popot és a K-dramat mindegy 7000 érdeklődő előtt. Vajon LSG mint énekes vagy színész lesz jelen? Akárhogy is, az esemény azért is kerül a rajongók és a média figyelmébe, mivel ez lesz az első nyilvános szereplése a leszerelés óta, reméljük, a színpadon is láthatjuk.

--------------------
Képek: daum, dclsg
Forrás: Allkpop, LSGKWA (Facebook), tryp96.wordpress.com

3 megjegyzés:

  1. Köszönöm az összefoglalót.Tényleg belevágott a sürüjébe.Csak vigyázzon az egészségére.Az biztos hogy én nem fogok ráunni bármennyit is látom.😁A KB bank is visszavárta,milyen rendesek hogy kitartottak mellette mint a bank reklámarca akkor meg voltak elégedve eddigi munkájával.Remélem a gálamüsort lehet majd nézni élőben a YT-on láttam már korábbiakat.Már
    több helyen is láttam a beharangozót a gáláról nagy érdeklődéssel várják Seunggit.Én is😊Biztosan nagyon elegáns lesz.A fotók pedig gyönyörüek.🤞👍👏

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ide is kiírom, hogy igen, lesz élő közvetítés a díjátadóról az alábbi oldalon: http://m.star.mt.co.kr/view.html?gnb=news&snb=tv&no=2017110715084833625
      Aki nézni akarja és tudja is, november 15., jövő hét szerda, koreai idő szerint délután 6 óra, magyar idő szerint délelőtt 10 óra. Reméljük, működni fog az oldal.

      Törlés