2018-01-23

Egy forgatásokkal zsúfolt nap

A közösségi remek forrása a legfrissebb híreknek.
Mint azt tegnap jeleztem, 22-én és 23-án Jipsabu forgatás zajlott, erről több kép is tanúskodik. Tegnap még egy havas tájon, Inje környékén kapták lencsevégre a fiúkat, ma délelőtt pedig Myeongdongban látták őket a mester társaságában. A képek tanúsága szerint a 3. mester Choi Bool Am. A 77 éves színész sok filmben és sorozatban kapott már szerepet, többször is díjazásban részesült munkájáért, de én még nem találkoztam vele. Na majd most!










Sőt, egy rövid videófelvétel is van, amin azért látszódik, hogy vigyáznak rájuk. Mégiscsak hírességek és egy zsúfolt utcán mászkálnak, a rajongók pedig egyből a telefonjuk után nyúlnak...

A Jipsabu forgatásának lezárása után még el tudom képzelni, hogy Lee Seung Gi azonnal indult a Hwyaugi forgatási helyszínére, amiről időről időre képeket osztanak meg a szemtanúk. De ma Lee Seung Gi kedveskedett nekünk egy rövid videóval az Instagramján. Örömmel látom, hogy megtetszett neki a videóüzenetek küldése is.

A felvételt itt éritek el. (Ha egyszer rájövök, hogyan lehet nem youtube videókat is beilleszteni, akkor nem foglak titeket más oldalakra irányítani.)
A helyszín Gangnam, az idő pont nem kivehető, de valószínűleg késő este lehet.
"Mínusz 13 fok van. Mindenki siessen és menjen haza. Menjetek haza gyorsan. Legyetek óvatosak, nehogy megfázzatok."
#20180123 #FigyelmeztetésAHideghullámra #Sürgetés,hogyHazaMenjetek #LegyetekÓvatosakNehogyMegfázzatok #GyorsanKészültVideó #MennyekkelEgyenlőNagyBölcs #SonOhGong #Micsoda Megkönnyebülés,hogyBentForgatunk #Hwayugi

Mit lehet még ehhez hozzáfűzni? Fighting!
----------------
Képek: HYO_LCS_BTOB,  jung_janie, h_eyyeey
Angol: Elise

2 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Köszönöm a mai beszámolót,minden elismerésem,hogy ilyen hidegben is dolgoznak és már így megy pár napja.Rájuk is fér a nagy pufi kabát,a fehéreket még én is elfogadnám.
    Küldök egy linket,amelynek segítségével tölthetsz le más videókat is.Íme:http://www.downloadvideosfrom.com/hu/Instagram.php
    Tipp:történetesen LSG official oldalon megkeresed a fenti videót,betöltöd,és fent e kereső sávban megjelenik a link/https://stb.ezt a linket kijelölöd másolással/jobb egér klikk/és bemásolod az instangram kijelölt mezőjébe.a megfelelő formátumot kérd.Most mp4 kell.
    Az ablakban kék szövegre jobb egérrel klikk:Please right click on this link and choose 'Save As és már tölti is.
    Remélem tudtam segíteni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hideg az egyik, engem ami nagyon megdöbbentett, hogy milyen az időbeosztás.
      Köszönöm a segítséget, nem éppen a videók letöltésére, hanem az oldalon való elhelyezésére gondoltam, de ez egyszerűbbnek tűnik, a jövőben használni fogom. Köszönöm!

      Törlés