2018-01-08

Felirat - Hwayugi 5. rész előzetese

Láttátok hétvégén a 3. és 4. részt? Még mindig nagyon jó, egyre érdekesebb a történet. És máris itt az 5. rész előzetese magyar felirattal.


Milyen távolinak tűnik a szombat, de addig akár újra lehet nézni az előző részeket.
------------------------------
Videó: youtube.com
Angol fordítás: Elise Min

2 megjegyzés:

  1. Jaj nekem!Eddig is jó volt,ez még jobbnak ígérkezik.Nagyon bírom a sorozatot.Seunggi és CSW hatalmasat alakít benne.Már nekem is vannak kedvenc jeleneteim :a papucsos,ami neked is nagyon tetszett.Visszatérő jelenet a bika szarvára akasztott bunda.Minden egyes alkalommal más a reakciója CSW-nak.Nagyon aranyos a plüss majmos jelenet,sorolhatnám.A zenéje nagyon fülbemászó,szeretem hallgatni.Összességében már is imádom a sorozatot.Remélem most már zökkenő mentesen tudnak forgatni.Köszi a fordítást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mélyül a történet, lassan egyre többet tudunk meg a szereplőkről, és egyre érdekesebb lesz.
      Nekem is sok kedvenc jelenetem van, ezeket szívesen nézem vissza, de néha elég csak rágondolnom, és hatalmába kerít az érzés. Lee Seung Gi és Oh Yeon Seo nagyon jó együtt, mindig várom a közös jeleneteiket, ahogy a kapcsolatuk alakul, pedig minden csak a Geum Gang Go miatt van.
      A zene nekem is nagyon tetszik, az eddig megjelentek máris a kedvenceim közé kerültek. És ezt csak az koronázná meg, ha LSG is énekelne egyet. Bár lehet, túl sokat kérek, elég elfoglalt enélkül is.

      Törlés