2018-01-10

LSGKWA - Ünnepeljük Lee Seung Gi szülinapját #-gel!

Frissítve! -- 01.12.

Míg a magyar rajongók egy kis maréknyi csapata üzenetekkel készül Lee Seung Gi szülinapjára, addig a LSGKWA mást talált ki.

1.) A http://www.lsgkwa.com/1301 oldalon szülinapi üzenetet küldhetünk Lee Seung Ginek (hogy valóban eljut-e hozzá, nem tudom, de ha nem, akkor is szép gesztus, ha ily módon is gondolunk rá). Az üzenet írható bármelyik nyelven, amit Lee Seung Gi is megért, tehát koreaiul, japánul, angolul vagy egyszerűsített kínaiul. Maradjunk az angolnál. (A boldog születésnapot 생일 축하합니다 koreaiul😊.)

2.) Aki teheti, vegyen részt a hashtag akcióban is a Facebook-on vagy Instagramon, vagy akár mindkettőn az alábbi hashtagek valamelyikét használva: #LSG1301 vagy #이승기생일축하해요.

 3.) Nézzük együtt a Hwayugi 5. részét, január 13-án, Lee Seung Gi születésnapján, ennek tényéről pedig képet lehet feltölteni az alábbi oldalra: http://www.lsgkwa.com/forum/drama-tvn-hwayugi-hwayugi/1301-birthday-activity-hwayugi-proof-shot
(Ez az oldal valószínűleg aznap válik elérhetővé.)
Fontos megjegyzés, hogy máshova vagy később feltöltött képek nem számítanak.

Frissítés!
Köszönöm Csillának a kérdésfelvetést, ezzel az információval még kiegészítem a bejegyzést (hátha valaki nem olvassa a hozzászólásokat).
Holnap annyi dolgotok van, hogy a Hwayugi 5. részének nézése közben készítettek egy vagy akár több képet a print screen (PrtSc) billentyű lenyomásával vagy fényképezőgéppel/telefonnal (kinek mi van kéznél, és melyikkel kényelmesebb), majd ezt a képet kell feltölteni a fenti oldalra a kamera ikonra kattintva. Hozzászólást is kell írni! Fontos, hogy csak regisztráció után éritek el a felületet, úgyhogy aki még nem járt a LSGKWA oldalán, gyorsan keresse fel. A feltöltésre magyar idő szerint 13:00 és 14:45 között lesz lehetőség. A feltöltők között pedig sorsolást tartanak, a legszerencsésebbek valami kis meglepetéssel lehetnek gazdagabbak.
Frissítés vége!

Örülnék neki, ha a magyar rajongók is ki mernék fejezni jókívánságaikat. Akinek nyelvi akadályai vannak, nyugodtan jelezheti felém, szívesen lefordítom az üzeneteket. Valamint mivel a mai napomat lefoglalta a díjátadó, ezért nem volt még lehetőségem a saját, a Magyar Airenek által összeállított üzenőfallal foglalkozni, úgyhogy aki úgy érzi, hogy ebben is szívesen részt venne, még csatlakozhat! Én majd ezt szeretném megosztani a világgal a hashtages akcióban.
--------------


2 megjegyzés:

  1. Köszönöm az összefoglalót ,az instangram rendben menta képek feltöltése.Viszont a holnapi, a bejegyzésedben szereplő:"Nézzük együtt a Hwayugi 5. részét, január 13-án, Lee Seung Gi születésnapján, ennek tényéről pedig képet lehet feltölteni az alábbi oldalra" ezt nem tudom hogyan kell megvalósítani.Már nem fog az agyam.Azt hittem többen fognak csatlakozni a csoportból,de tényleg csak maroknyian vagyunk/de mi lelkesek/Kérlek segíts már abban,milyen módon kell a fotót készíteni,hogy lássák nézem a Hwayugi 5.részét.Köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kérdést. Mivel másokat is érdekelhet, kiegészítettem az információval a bejegyzést.
      (Láttam az e-mailt is, de csak most volt lehetőségem válaszolni.)
      Ha bármi nem világos, kérdezzetek nyugodtan!

      Törlés