2018-01-01

Psy év végi koncertjének meglepetésvendége, Lee Seung Gi

Micsoda váratlan meglepetés, pedig valójában nem is az, szinte már hagyomány!
Komolyan mondom, néhány nappal ezelőtt még én is gondoltam rá, hogy vajon lesz Psy-nak idén is év végi koncertje? És ha igen, vajon Lee Seung Gi ott lesz vendégelőadóként, mint tette azt az elmúlt években? A válasz igen és igen.
Biztos erre számítottak a rajongók is (talán a nem rajongók is), és számtalan kép és videó került megosztásra az interneten, amit nagyon köszönök a koncerten jelenlévőknek, mert engem már azzal boldoggá tettek, hogy Seung Git énekelni hallhattam, legyen erre még sok-sok alkalom, valamint egy kicsit mi is ott lehettünk a videók által a koncerten.



Because you're my woman + Smile boy (csak valamit összekevert, aki a zenét kezelte...):


Smile Boy:


Smile Boy (végre végig hallhatjuk):


Return:



Úgy tűnik csak ez a 3 szám hangzott el a koncerten, de végülis ez egy megfontolt döntés eredménye lehet, olyan kellett, amit a nem rajongók is ismerhetnek. Mit sem bizonyít ez jobban, hogy nagyon sokan énekeltek együtt Seung Givel.
További videók: itt, itt, itt, itt és itt.

És jöjjön néhány kép is:





Továbbiak: itt, itt, illetve a közösségi oldalakon (Instagram, Twitter).
-------------------
Képek: Jennie, fmw5959, mignonnoo.

6 megjegyzés:

  1. Nem annyira volt meglepetés, hogy Psy év végi koncertjén SeungGi is fellépett, számítottam rá. Nagyon jó volt újra hallani énekelni. Kár, hogy egyenlőre nem tervez új albumot kiadni, de ne legyek telhetetlen, így is elég megterhelő a munkatempója. Szeretném először a Marital Harmonyt látni. Vajon mikor mutatják be? Jelenleg a Hwayugi és a Jipsabu a nyerő széria.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Marital Harmony-ról semmi új információ nincs, csak várjuk és várjuk és várjuk... De egyszer be kell mutatniuk. Ha januárban lenne, akkor már valószínűleg értesültünk volna a dátumról. Amint megtudok róla valamit, szólok Nektek is.

      Törlés
  2. Köszi Kati! Ez igazán nagyon-nagyon jó évkezdés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, én mosolyogva és énekelve néztem végig a videókat. LSG-t énekelni hallani a legjobb.

      Törlés
  3. Nagyon jó volt látni énekelni.Szegénykém fellépésénél most is volt technikai hiba.Úgy sajnálom Seunggit remélem nem állítják ler végleg a Hwayugit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt a kis hibát LSG nagyon jól kezelte, ez sok-sok év tapasztalatát mutatja. A Hwayugival kapcsolatban várjunk meg a hivatalos híreket!

      Törlés