2018-06-17

Elkezdődött a Produce48!

Pénteken elkezdődött a Produce48 c. műsor, amelyben 48 koreai és 48 japán lány küzd azért, hogy a végén a 12 legjobb egy új lányegyüttessé alakuljon.

A show első részét 06.15-én 23:00 KST-kor, vagyis magyar idő szerint délután 4 órától lehetett nyomon követni az Mnet csatornán. Mivel a műsor mostani évadjának a kulcsa a "globális" jelzőben rejlik, ezért a készítők lehetővé tették, hogy ne csak Koreában, valamit Japánban lehessen nézni a műsort, hanem egy TVING Global for PRODUCE 48 nevű alkalmazásnak köszönhetően mobiltelefonról is elérhető az élő közvetítés, valamint rengeteg információ a versenyzőkről. Aki hozzám hasonlóan inkább gépen nézi szívesebben a tartalmakat, azoknak az alábbi hivatalos honlapot javaslom, ahol nézhető a műsor. Én nem láttam az elejétől, amikor bekapcsolódtam, kicsit akadozott, de nem volt zavaró. Az interneten további stream lehetőségeket is lehetett találni.

Hogy mit keres ez a poszt a blogban? A műsorvezető nem más, mint Lee Seung Gi!

Habár az első részt MC nélkül voltak kénytelenek leforgatni, azért a felvezető képkockákban hallhattuk és láthattuk kedvencünk is.


LSG: Jó napot, nemzeti producerek! Én vagyok az új képviselője a nemzeti producereknek, aki újonnan csatlakozott a Produce48-hez, Lee Seung Gi vagyok. Tudják, hogy a Produce101 a 3. évadját miért hívják Produce48-nek? A válasz a 96 lányban van, akik összegyűltek itt. A lányok a jobbomon koreai ügynökségektől jöttek. És a lányok a balomon az AKB48-től Japánból. Produce48-nek hívják, mert együtt csatlakoznak a műsorhoz. Mind a 96 lány igazságosan küzd majd, mint újoncok akár már korábban debütáltak vagy sem. Csak a nemzeti producerek által kiválasztott 12 lány fog alkotni egy új lánycsapatot. Ennek az évadnak a kulcsszava a globális. A saját kezükkel hoznak létre egy globális lánycsapatot, akik a világpiacon fognak előadni. Nos, nemzeti producerek. Ideje keményen dolgozni. Ha készen állnak, vegyenek egy mély levegőt, és vegyenek részt ebben a versenyben, ami egy új legendává válik. It's showtime! Köszöntsétek a nemzeti producereket!
Lányok: Nemzeti producerek, gondoskodjanak rólunk!
LSG: Nemzeti producerek! Mostantól szavazzanak a lányokra!

Egy üzenet is látható volt a műsor közben:



"A sorsot végső soron a személy elhatározása és erőfeszítése hozza létre."
---------------------
Kép: acacia2004
Fordítás: beégetett angol alapján, Tryp

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése