2018-06-11

Produce48 sajtótájékoztató

Pénteken indul a műsor, de a sajtótájékoztatót ma délután tartották az Imperial Palace Seoulban. A trénerek mellett a show házigazdája, Lee Seung Gi is ott volt.
Ha valaki még nem hallott volna a műsorról, ez egy tehetségkutató, amelynek két szériáját sikerrel vetítették Dél-Koreában, az első műsor felfedezettjei az I.o.I, míg a második évad során a Wanna One fiúegyüttes alakult meg. (akkor még Produce101 volt a címe, mivel a kezdeti 101 fős csapatból alakult ki a két együttes; a linkek alatt a bemutatkozó dalok videói) A mostani évadban a 48-as szám a 48 koreai és 48 japán lányra utal, akik azért küzdenek, hogy a végén benne legyenek a legjobbak között.
A műsort minden évben egy neves és ismert személy vezette, a másodikat éppenséggel az a BoA, akik már láthattunk mesterként a Jipsabuban (talán nem véletlen?). A Produce 48 MC-je mindannyiunk kedvence, Lee Seung Gi lesz. Mielőtt elindulna a "showtime", nézzünk képeket a sajtótájékoztatóról!


Képválogatás!!!:



















Továbbiak például itt és itt és itt.

Egy rövid videórészlet a Facebook-ról.

Akik szeretnék majd figyelemmel követni a műsort, ezt az Mnet csatornán tehetik meg, 23:00 KST-kor, vagyis magyar idő szerint délután 4-től minden pénteken a következő 12 héten keresztül.
-----------------------
Képek: tvreport, ammy0515, zenithnews, 서경star, 스타투데이, osen, 스타in, mydaily, sportchosun

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése