2019-10-04

Egyéb letöltési lehetőségek a Vagabondhoz

Mint már egy párszor utaltam rá, a Vagabondnak van egy Netflixes és egy SBS-es változata. Taemin ez utóbbihoz készíti a magyar fordítást, amelyet az Ázsia ékkövei oldalon keresztül oszt meg. Ezúton is nagy köszönet a munkájáért!
Biztos sokaknak van már jól bevált letöltő oldala, ahol megtalálja a számára kedves sorozatokat, de aki bizonytalan lenne, vagy alternatív megoldások is érdekli, ha mondjuk lassú a feltöltés vagy esetleg nem elérhető a megszokott oldal, akkor az alábbi helyeken is érdemes szétnézni.

Torrent:
Avistaz - az oldal használata regisztrációhoz kötött és figyelni kell a visszatöltésre is, különben csökken a ratio, és tiltólistára kerülhet a felhasználó. A Vagabond különböző méretekben megtalálható: 1080p, 720p, 450p, 360p. A NEXT végződésű fájlok, amelyekhez illeszkedik Taemin felirata. Ugyanitt elérhető a NF (Netflix) verzió is 1080p és 720p méretben.

Torrentwal *- egy másik torrent oldal, ami szabadon használható és nem számolja a visszatöltést (azért illik valamennyit visszatölteni). Ezen a 720p verzió az elterjedt.

Nem torrent:
 
Smallencode *- az oldalt Csilla ajánlotta a figyelmembe. A Vagabond itt is elérhető, a három méret (480p, 540p, 720p) és a számtalan letöltési lehetőség (pl. Uptobox, Mega, Solidfiles, Usercloud) igazi kincsesbánya, mindenki megtalálja a számára kedvező méretet és forrást, valamint ha egyik véletlen nem működik, egy kattintással elérhető egy másik letöltő oldal. Az NF változattal nem érdemes próbálkozni, mert nem tartalmazza a magyar feliratot.

Drakorindofilms *- az előző oldalhoz hasonlóan különböző méretek és források tárháza. A Vagabond 360p és 540p változatokban menthető le.

Doramax - egy már jól bejáratot letöltési hely, ahol a Vagabond is megtalálható 450p, 540p, 720p változatokban és nemcsak az SBS-es, hanem a Netflixes verzió is, amely a leírás alapján tartalmazza az összes feliratot, köztük a magyart is.

Freekordramas - a leírás alapján az oldalon keresztül a Megáról tölthetőek le a részek.

Ezeken túl biztos van még számtalan oldal, ahol megtaláljuk a Vagabondot, ezzel a pár javaslattal azoknak akartam segíteni, akik kevésbé ismerik ezeket az oldalakat, de szeretnék nézni és megőrizni a Vagabondot nekik szimpatikus méretben.

Ha még ismertek kiemelkedően jó oldalakat, ne tartsátok magatokban!

*A link nem működik. (2020.02.29.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése