2019-10-05

Készül a Little Forest magyar felirata



Úgy gondolom, a Little Forest c. variety-t nem kell bemutatnom, hisz legalább a híre eljutott minden Lee Seung Gi rajongóhoz. (Aki mégis először hall erről, lesse meg egy korábbi bejegyzésem.)
A műsor már a végéhez közeledik, most hétfőn láthatjuk az utolsó részt a 16-ból. Talán néhányan követték, ahogy a gyerekek egyre több mindent ismernek meg a körülöttük lévő természetből, ahogy finomabbnál finomabbakat esznek, ahogy formálódik az ízlésük, viselkedésük, ahogy jókat játszanak, valamint ahogy a felnőttek tanulnak a gyerekekről, megértik a viselkedésüket, élvezik a társaságuk, csodálatos emlékeket szereznek együtt. Aki viszont nem tud se koreaiul, se angolul, valószínűleg csak bele-belenézett egy-egy videóba, de nem tudta átélni, pontosan megérteni, hogy mi is történik.

Fantasztikus hírem van számotokra. A héten megtudtam, hogy készül fordítás a műsorhoz. Felvettem a kapcsolatot a fordítóval, Melindával, aki eddig csak a Lee Seung Gi-HUNGARY zárt Facebook csoportban osztotta meg a feliratokat, de megkértem, hogy hadd oszthassam meg a munkáját nyilvánosabb helyen, itt a blogon. Szerencsére Melinda beleegyezett, így ahogy elkészül egy újabb rész, innen is le tudjátok majd menteni.
Hangsúlyozom, a fordítás Melinda munkája, a lánya lektorálja, én csak helyet biztosítok a közzétételhez. Tehát minden köszönet Melindát illeti.
Jelenleg az első két részhez van felirat, amit az alábbi linken találtok:
Little Forest – 1. rész
Little Forest – 2. rész
Összes felirat itt(srt) vagy itt(ssa)

Továbbá abban is segítek, honnan tudjátok lementeni a műsort.
Avistaz (1080p, 720p)
Torrentwal (720p)
Drakorindofilms (360p. 540p)
Kordramas (540p)
Smallencode (540p, 720p)
Kshow123 (angol hardsubbal)
Kshowonline (angol hardsubbal)

Hamarosan jön a 3. rész felirata is!

Aki pedig még bizonytalan, hogy érdemes-e megnézni ezt a tündérien aranyos variety-t, nézze meg ezt a kedvcsináló videót!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése