2019-10-23

Útmutató - Regisztráció az SBS oldalára

Kérést kaptam, miszerint mutassam be lépésről lépésre az SBS oldalára történő regisztráció menetét, mivel a korábbi hasonló útmutatóim is hasznosnak bizonyultak. Gondoltam, másnak is szüksége lehet erre, szóval íme egy részletes leírás.

Cserébe csak annyit kérek, hogy napi egy szavazattal támogassátok Lee Seung Git és a Vagabondot! De erről majd később.
 
A regisztráció menete:

1. Látogasd meg az SBS oldalát!

2. Keresd meg felül a 로그인 szót! (zölddel bekarikázva) Ez a login, vagyis bejelentkezés. Kattints rá!

 

 3. Állíts át a nyelvet angolra! (zöld nyíl) Szerintem mindnyájunknak könnyebb lesz így.


4. Így már látod, hogy hol lehet regisztrálni. Katt a "sign up" szóra!


5. Fogadd el a használati feltételeket és adatvédelmi irányelveket! A másik két rubrika opcionálisan választható. Majd válaszd a "foreigner join" pontot!
6. A következő képernyőn a személyes adataidat adhatod meg.





Az e-mail cím beírása után kattints a "verify" gombra. Szinte azonnal kapsz egy e-mailt, amelyben egy hatjegyű számkódot találsz. Ezt 10 percen belül be kell írnod (javasolt a másolás-beillesztés), majd "confirm". Végezetül a "sign up"-ra kell nyomni, és pár perc múlva kapnod kell egy e-mailt, amelyben értesítenek a sikeres regisztrációról. Szerintem szuper érzés, amikor először látod a saját neved után a 님 (nim) szócskát.

Az oldalra való belépéshez az első képen látható login-ra kell kattintani, majd a 2. és 3. képen is látható bejelentkezési ablaknál tudsz belépni a felhasználónév-jelszó párossal. (Ekkor már nem szükséges átállítani a felületet angolra.) Ha a kék 로그인 alatti mezőt kipipálod, bejelentkezve maradsz.


A regisztráció sok előnnyel jár, like-olhatod az írásokat, hozzászólhatsz, és online nézheted az SBS adását. Valamint részt vehetsz a szavazásokon is!

Jelenleg is zajlik egy, amely október 28-áig tart. Napi egyszer lehet szavazni, aki kedved érez, szavazzon Lee Seung Gire!

A jelenlegi állás: 47%

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése