2019-10-12

Lee Seung Gi és Suzy reagáltak a Vagabond 1-4. részeire

Újabb fordítást hoztam Nektek!
Lee Seung Gi és Suzy a Vagabond első négy részének legjobb jeleneteit nézte meg és kommentálta azokat, illetve árultak el részleteket a forgatással kapcsolatban. Szerintem nagyon érdekes, így fontosnak tartom, hogy megoszthassam veletek.

A videót a méretkorlátozás miatt csak részletekben tudtam feltölteni, a magyar felirat ez alkalommal beégetésre került. A sorozatban elhangzott sorokat nem fordítottam le, mert nem tartom etikusnak, ha akár Taemin, akár Hanák János sorait veszem kölcsön. Szerintem enélkül is pontosan tudjátok, mi hangzott el azokban a pillanatokban.




Lesznek még érdekességet, úgyhogy megéri visszatérni a blogba.

-------------
Videó és angol fordítás: YT

2 megjegyzés:

  1. Vao!Nagyon jó volt nézni őket és főleg érteni mit mondanak.Sok érdekes dolog derült ki a forgatásról.Olyan aranyosak.Imádom a Vagabondot,Seunggi nagyon kitett magáért és még ki tudja mi jön még.
    A mai részben is csuklóig "rágtam a kezem" izgalmamban.Még most lett vége de már alig várom a következő részt.Köszönöm a fordítást.Üdv:Csilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy megláttam a videót, tudtam, hogy ez olyan, amit le kell fordítanom, de csak most jutott rá időm. A sorozatot nézve nem is gondolnánk, mennyi munka van egy pár perces, vagy csak egy pár másodperces jelenetben. Bámulatos!

      Törlés