2016-03-16

Az elmúlt két hónap krónikája

A mai napon véget ért a kiképzés Lee Seung Gi számára. Ez egy remek alkalom, hogy összefoglaljam az elmúlt időszak főbb eseményeit.
KÉPPEL FRISSÍTVE! - 03.17.

2016.01.21.
Lee Seung Gi megkapta a katonai behívót, mi pedig azóta is a 나 군대 간다/I'm going to the army című számot hallgatjuk.

Részlet Lee Seung Gi január 21-én írt leveléből:

"... Elszomorít és sajnálom, hogy anélkül távozom, hogy rendesen üdvözöljem a rajongóimat!
Gyorsan visszatérek egy jobb emberként. Kérem, várjatok rám addig~~~^^
Őszintén köszönöm az Aireneknek, akik 2004 óta velem vannak a sok szeretetet és támogatást.
Most, hogy elmegyek, minden közös pillanat felidéződik az emlékezetemben…
Amilyen nagylelkű (de meg nem érdemelt) szeretetet kaptam a Lee Seung Gi névvel, a legjobbat nyújtom a szolgálatban és utána visszajövök~!!
Addig időlegesen viszlát!!"

2016.01.31.
Nem maradhatnak elvarratlan szálak, befejezetlen ügyek. Hajvágás közben/után még készül egy reklámfilm, és utána irány a stúdió, ahol a Psy által írt dalt vették fel, amire utána nagyon-nagyon vártunk.

2016.02.01.
A bevonulás napja. Lee Seung Gi természetesen ezen a napon sem feledkezett meg a rajongóiról.


"Milyen lenyűgöző, köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttetek. Mivel most bevonulok, őszintén, kicsit kényelmetlenül érzem magam, hogy köszöntselek titeket. De a legjobbat nyújtom a katonai szolgálat alatt, és amikor visszatérek és elétek állok, akkor sokkal jobban foglak üdvözölni titeket. Érettebben térek vissza. Köszönöm."


2016.02.04.
Lee Seung Gi első levele a rajongóinak.

"A rajongóimnak, akiket szeretek, és akiknek mindig hálás vagyok… <3
Airen~ Hűség!
Itt a Nonsan Army Training Center (Nonsan Katonai Kiképző Központ) 451. osztály 30. ezred 2. század 3. szakasz 136. újonca Lee Seung Gi!..."

A levél teljes szövege: Lee Seung Gi levele, 2016.02.04.

2016. 02.11.
Megtekinthettük az első csoportképet, lásd itt.*
   
2016.02.14.
Lee Seung Gi 2. levele a rajongóinak.
 
"... Egész reggel a tőletek kapott leveleket olvasom. Olyan sok, hogy ez mindig mindenkit meglep. Aztán másodszor azon lepődnek meg, hogy azt látják, mindet elolvasom. ㅎㅎ ..."

 
2016.03.03.
Meglepetés! Az a bizonyos sokat emlegetett dal megjelent. Ezt is nagyon sokat hallgatjuk, igaz? Részletek: itt.
Ha még nem hallottad, és még a jelentését is tudni akarod, kattints ide


Ráadásnak ezen a napon újabb csoportképet láthattunk, megtekinthető itt.*


2016.03.05.
Lee Seung Gi a kiképzés alatt megkeresztelkedett.


"Idősebb korban léptem be a seregbe, ezért nyomás volt rajtam, de élvezem a seregbeli életet. Most sokkal boldogabb vagyok, köszönhetően annak, hogy megkeresztelkedtem. A hit által egy jó életet fogok élni ezután."

2016.03.10.
Néhány kép által bepillanthattunk a katonás mindennapokba. Egy válogatást itt találtok.

2016.03.16.
A kiképzés véget ért. Lee Seung Gi szép eredményeket ért el, teljesítményét kitüntetéssel jutalmazták. A következő hónapokra egy különleges alakulathoz osztották be.


További képek: itt.
--------------------------------------
Videók forrása: Youtube.
Képek forrása: tryp96.wordpress.com, Twitter.

*A link nem működik. (2019.10.29.)

5 megjegyzés:

  1. Kati,köszönöm ezt a nagyszerű összefoglalót! Lee Seung Gi valóban kivételes: tehetséges, kedves, helyes és még a seregben is jól teljesít. Bár sokáig várnunk kell, míg visszatér a civil életbe, de ezek a friss információk itt tartják közöttünk! Gratulálok a bloghoz! Jó ide betérni.

    VálaszTörlés
  2. Kati! Nagy izgalommal vártam a tegnapi napról a híreket, hogy hova fog kerülni kis kedvencünk. Különleges erők...hm mit mondjak, könnyebbet is el tudtam volna képzelni. Persze ide a legtehetségesebbeket válogatják. Ahhoz nem fért kétség, hogy kitüntetéssel fog végezni, mivel bármit csinál, abba mindent belead. Nagyon büszkék lehetnek rá a szülei, és persze mi is. Remélem, hogy fogunk még kapni róla híreket a szolgálata alatt. Nagyon hosszú még az az 593 nap a visszatéréséig, sőt még az ősz is odébb van amíg a Marital Harmonyt bemutatják.
    Mikazt idézem "Gratulálok a bloghoz! Jó ide betérni."

    VálaszTörlés
  3. Mikaz, Gabóci5!
    Köszönöm mindkettőtöknek.
    Valóban, nagyon-nagyon messze van még 2017.10.31., sőt jelenleg még a szeptember is olyan távolinak tűnik, de LSG a dalai által minden nap velünk van. Hűséges rajongóként türelemmel várunk rá.

    "Jó ide betérni."
    Én pedig örömmel látlak Titeket a blog olvasói között.

    VálaszTörlés
  4. Szia Kati!Köszönöm az új feltöltéseket,hát meg kell mondjam nagyon fess legény Seunggi.Remekül áll rajta az egyenruha.Csatlakozom az előttem szólókhoz és valóban büszke lehet rá a szülő,és rajongó.Nem hiába "szerettünk bele" engem első filmje után amit láttam teljesen levett a lábamról a hangjával kisugárzásával,édes mosolyával színészi játékával.Folyamatgosan néztem,hogy mennyit fejlődött évről-évre az éneklés,megjelenés színészi játék.Nagyon tehetséges fiatalember.A katonaságnál is mindent belead és ez látszik a dicséretben is amit kapott.Kívánom,hogy épen és egészségesen térjen vissza.Nagyon várjuk addig is itt vannak a remek blogok általad és nézhetjük a régebbi koncertjeit,filmjeit,így lassan eltelek ez az idő.Köszönöm a friss bejegyzést és képeket."Jó ide betérni!"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves hozzászólást, minden szavaddal egyet kell értsek.
      Ahogy nézem, a "Jó betérni ide" lesz a blog mottója. :) Igyekszem gondoskodni róla, hogy valóban tartalmas, élvezetes legyen a blog.

      Törlés