2016-03-03

그런 사람 - Meet Someone Like Me

Koreai idő szerint ma délben jelent meg Lee Seung Gi legújabb dala, amit a bevonulása előtti napon rögzítettek. A dal címe: 그런 사람, angolul Meet Someone Like Me.




LSG: "Valami különleges ajándékot akartam hátrahagyni. Azt gondoltam, ez egy dal lehetne. És jelentőségteljesebb, mert Psy írta a dal."

PSY: "A 'Meet Someone Like Me'  egy férfi és egy nő története. Közben egy szerelmi tanácsot ad, azt mondva 'valaki olyannal kellene találkoznod, mint én'. Ez egy hozzáértő javaslat, ezért itt az érzelmek nagyon fontosak."


A felvétel készítésekor Seung Gi tanára, Lee Sun Hee is megjelent.


A felvétel készítése több, mint 4 órán át tartott.


LSG: "A 'Meet Someone Like Me' a rajongóimnak szól tőlem. A szövegben szereplő férfi hasonló hozzám. Azt hiszem, nagyszerű ajándék lesz a rajongóknak."

Köszönjük! :)

A képek forrása: Dispatch.
Aki kíváncsi a teljes képes sztorira, látogasson el ide.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Kati! Gratulálok a bloghoz!
    Eredeti ötlet,hogy Lee Seung Gi bevonulásával egy időben nyitottál rajongói oldalt. Amíg kényszerű távolléte miatt nem várhatunk új dalokat, filmeket, legalább magyarul rácsodálkozhatunk a régi szép dalokra, és friss híreket is kaphatunk Tőled.
    A két levél fordítását külön is köszönöm! Seung Gi kedves, közvetlen srácnak tűnik, a levelek hangneme és tartalma is megerősíti ezt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :) Én pedig köszönöm a kedves szavakat!

      Törlés