2016-03-29

Szeretnétek levelet küldeni Lee Seung Ginek?

FRISSÍTVE! - 03.29.
Levelet kapni jó, ezzel szerintem sokan egyet értenek. Nem lenne jó ötlet egy-egy bátorító, jókívánságokat tartalmazó levéllel meglepni kedvencünket? Most itt a lehetőség!

Már a Nonsan központba is lehetett levelet küldeni, de erről nem tudtalak időben értesíteni benneteket. Az online üzenetküldési lehetőséggel, amit a Korean Worldren biztosított nekünk, hazánkból kevesen éltek, pedig összesen több mint 13400 üzenetet kézbesítettek.

Most, hogy már ismerjük LSG szolgálatteljesítési helyét, megvan a cím is, ahova levelek küldhetők.
A címet nem tehetem közzé a blogon, de megmutathatom, hol találjátok:

  • Látogassatok el LSG hivatalos honlapjára: http://leeseunggi.com/
  • A felső menüsorban válasszatok ki a Community menüt.
  • Ott  4. almenüre kell kattintani, aminek neve 아직못다한이야기.
  • Ezen az oldalon a bejegyzések listáját láthatjátok, a következőt keressétek:  편지 새주소 및 당부 사항 안내. Talán könnyebb dátum szerint beazonosítani: 2016-03-24. Ha rákattintotok, megtaláljátok a címet, ahova a leveleket lehet küldeni. Fel van tüntetve hangullel és átírt formában is.
A postán nem okoz gondot, ha koreai betűkkel szerepel a címzés a borítékon, csak legyen rajta jól olvashatóan, hogy Republic of Korea.
A postai árakról tájékoztatót itt találtok: levélküldés díja Dél-Koreába.*
 
Ha valaki mégsem találná meg a címet a honlapon, vagy nem biztos magában, hogy jól értelmezte, küldjön nekem e-mailt, mert azt nem tiltják, hogy privát úton terjesszük az információt.
A címem: lsghungarianfanpage@gmail.com

Frissítés:
Valószínűleg többen is úgy vannak vele, hogy még a fenti irányítással is bonyolult megszerezni a címet. Nos, tegnap angol nyelven is közzétették ezt, némi információval kiegészítve. A közvetlen link a címhez ide* kattintva érhető el.
 

*A link nem működik. (2019.10.29.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése