2016-06-23

Hivatalos álláspont a pletykával kapcsolatban

Lee Seung Gi ügynöksége, a Hook Entertainment  a ma napon hivatalos közleményt tett közzé a két napja megjelent pletykával kapcsolatosan. 

"A napokban felröppent pletyka teljesen hamis és alaptalan. Lee Seung Ginek sok kárt okozott, de a teljesen ismeretlen nő is komoly károkat szenvedett, ezért felkértünk a cyber bűnözést vizsgáló csoportot a vizsgálat lefolytatására.
Mióta Lee Seung Gi debütált, mint más hírességek esetében, vele kapcsolatosan is előkerült néha egy-egy nevetséges pletyka, de mivel mind hamis volt, sosem reagáltunk. De most mérhetetlenül terjedt, ezért elhatároztuk, hogy hevesen fellépünk ellene. Lee Seung Git megrágalmazták, miközben semmi rosszat nem tett, és a nő, akivel semmiféle kapcsolata sincs, szintén veszteségeket szenvedett el. Úgy gondoljuk, ez egy bűntény, nem tekinthetjük egyszerű viccnek, ezért felkerestük a cyber bűnözést vizsgáló csoportot. Lépéseket fogunk tenni nemcsak a személy ellen, aki elkezdte az egészet, hanem azok ellen is, akik rosszindulatúan terjesztették azt."
A vizsgálat már meg is történt, és azonosították a forrást. Elsőként az LGU+ csapat B csoportjának chatszobájában került elő a téma, amit aztán, a csoport vezetője elküldött egy bulvár oldalnak/lapnak. Amúgy a pletykában szereplő nő is ennél a cégnél dolgozik, talán pont ellene irányult ez a gonosz tréfa, de mivel nyilvánosságra került, nagyon pórul járhat a kitaláló.

Ezzel remélem, le is lehet zárni az ügyet. Nem múlik el nyomtalanul, de idővel mindenki el fogja felejteni, és a lényeg, hogy mi tudjuk, mi az igazság, mindörökké kitartunk Seung Gi mellett. 화이팅! ^^

----------------------------
A fordítás a tryp96.wordpress.com oldalon közölt angol szöveg alapján készült. / Hungarian translation based on the English version from the blog tryp96.wordpress.com.


4 megjegyzés:

  1. Köszi Kati, hogy beszámoltál ezekről az izgalmas és bántó hírekről is! Sajnálom,hogy a katonaság alatt amúgy is nehéz helyzetben lévő srácnak ilyesmi is gondot okoz, főleg,hogy nincs módja szabadon védekezni. Még szerencse, hogy ilyen stáb áll mögötte!
    Nagyon drukkolok,hogy ne legyen hátránya az ügyből!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Kati, hogy mindenről pontosan beszámoltál, és az alaptalan pletyka is helyére került. A Park Yoochun botrány után mellbe vágott, hogy Seunggit is kikezdték. Ilyesztő és kíméletlen a koreai szórakoztatóipar és a rajongók tábora. Senki nincs biztonságban. A Hooknak a hozzáállását értékelem. Nem mindegyik menedzseriroda viselkedik így. Remélem hamar túlteszi magát ezen a kellemetlenségen, és semmi hátránya nem lesz belőle, mindenki hamar elfelejti majd!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon sajnáltam SeungGit.Ki tudja miért jó ez valakiinek/valakiknek,hogy ilyen rágalmakkal állnak elő .Szegény tul van egy nagyon kemény kiképzésen amit tisztességesen teljesitett a katonai szolgálatban.Biztosan megviselte lelkileg de mi mellette vagyunk és leszünk a továbbiakban is.Én nem is tudnám elhinni róla eddigi munkásságát nézve hogy ilyet tenne.Remélem az elkövető/ők megkapják méltó büntetésüket.

    VálaszTörlés
  4. Azt hiszem, a kiindulópont megtalálásával lenyugodott mindenki, ma már nem akadtam semmi ezzel kapcsolatos hírbe. Kellemetlen áldozattá válni, de túl kell lépni ezen is. A büntetés pedig biztos nem marad el.

    VálaszTörlés