2017-04-22

NJttW 2. rész - A Majomkirály, vagyis a legnagyobb bűnös megtalálása

Megérkeztem a New Journey to the West 2. részével. Még nem kezdődött el a valódi utazás, helyette egy fontos megbeszélést tartottak a műsorról egy kiadós reggeli közben. Talán ez volt az utolsó rendes étkezésük a műsor során?

Dolgok, amiket el kell mondani...


A kb. 8 perces epizódban máris megdolgoztatják a nevetőizmokat, elkezdik felosztani a szerepeket, és némelyek a tudásukat (?) is megcsillogtatják.
Sun Wukong, a Majomkirály szerepét gyorsan kiosztják, az ő kötelező felszerelése az aranykorona és egy kis masszírozó, amit érdemes megjegyezni a későbbiekre is.


Milyen lett a kép? Itt megnézhetitek! (ha egy felugró ablak jelenne meg, a "most nem" szövegre kell kattintani az ablak alján)

  
Újfent utalnék a Nyugati utazás című műre, amely a műsor alapját adja, a szereplők is ebből valók. Tájékozódásra ajánlom a Wikipédia releváns szócikkét magyarul, vagy a Terebess Ázsia E-tár adott részeit (1, 2)

A szavak helyett beszéljenek a képek, a 2. részt az alábbi linkre kattintva éritek el. Jó szórakozást!


Folyt.köv.!
-------------------------------------
Videó: kshowonline.com

3 megjegyzés:

  1. Köszi Kati!Izgatottam várom az igazi műsort,biztos vagyok benne,hogy a mi nevetőizmainkat is igénybe fogják venni.:)

    VálaszTörlés
  2. Kati! Köszönöm. Egy párszor megnéztem, még mindig fáj a hasam a nevetéstől. Ha ez volt a bevezető, mi lesz még a folytatásban? Várom!

    VálaszTörlés
  3. Szívesen! A folytatás is hozza a színvonalat, sokat fogunk nevetni a fiúkkal, emiatt olyan szerethetőek.

    VálaszTörlés