2018-03-19

Utazások, forgatások, fan meetingek

Nincs megállás. Míg mi a hosszú hétvégét élvezhettük, addig LSG folytatta a munkát. Újabb termék reklámozását vállalta el, ami nem más, mint a Jeju Samdasoo nevű ásványvíz. Egy jejui ásványvíz reklámját hol máshol lehetne felvenni, mint Jejun?! LSG is jelezte saját Instagramján, hogy hol töltötte a napot, valamint a koreaiak is örömmel fedezték fel őt. Volt, aki csak a kaktuszok miatt utazott a szigetre, de annál sokkal szebbet látott. Bizonyságul néhány kép itt, itt, itt és itt.

Íme egy rövid videó, ami valószínűleg más szögből visszaköszön majd a reklámban, már kíváncsian várjuk: Instagram

Apropó, reklám. Ha valaki még nem látta a Black Yak reklámját, azt is érdemes megnézni:


A jejui kiruccanás után jött a hír, hogy a Jipsabu következő mestere Park Hang Seo, dél-koreai focista lesz, aki jelenleg Vietnamban él, és az ottani nemzeti válogatott edzője. A Jipsabu nemzetközi vizekre evez! Habár LSG az első részben valószínűleg csak viccnek szánta, hogy lehet, hogy az Incheon repülőtéren találja majd magát, most ez beigazolódott, de ez nem érte őt és a többieket meglepetésként. Az talán már jobban, hogy Vietnamba megérkezve - habár már bőven elmúlt éjfél, de - lelkes rajongók tömege várt rájuk. Láttam egy élő bejelentkezést a Facebook-on, amikor még kb. egy óra volt a megérkezésükig, ahogy a rajongók szép, rendezett sorban állva vártak, beszélgettek, de ahogy érezték, hogy eljött az idő, ahogy megpillantották kedvenceiket, kibújt belőlük a rajongó, és őrült sikoltozás közepette készítettek néhány képet, vagy próbálták átadni előkészített ajándékaikat.
Képek és videók a koreai repülőtéren: 1, 2
Képek és videók a vietnami repülőtéren: 1, 2, 3, 4, 5, 6
De olyan is van, aki a repülőn futott velük össze: 1


Valamint egy kis kulissza, pár kép a Jipsabu forgatásáról:


Még több kép: 1, 2.
Valamint pár videó itt.


Ma még a vietnami Aireneket irigyelhetjük, bár ez nem hivatalos rajongói találkozó, de az lesz április folyamán két helyszínen is. Előbb április 8-án a thai rajongók láthatják kedvencük. Az érdeklődés hatalmas, 6-7 perc (!) alatt elfogyott az összes jegy, de ki ne sietne, amikor a szervezők azt ígérik, hogy mindenki kezet rázhat LSG-vel, valamint az esemény hivatalos poszteréből is kaphatnak egy-egy példányt, aki a drágább jegyek közül választott, az még egy szuvenírrel is gazdagabb lehet, és összesen 100-an aláírt posztert kapnak.
LSG is várja már a rajongóit: videó a Facebook-on.


A rajongói találkozók sora egy másik ázsiai országban, Tajvanon folytatódik április 22-én. Itt is hasonló meglepetésekkel, ajándékokkal készülnek a résztvevő rajongóknak, de van egy olyan sejtésem, hogy nekik is, és a bangkokiaknak is az lesz a legnagyobb öröm, hogy élőben láthatják kedvencük. Mi erről kevésbé fogunk értesülni, mert elvileg nem készülhetnek felvételek...


Ki az, akinek nem fordult meg a fejében, hogy ha egyszer a magyar Airenek is felkerülnének erre a térképre...?


----------------
Képek: supplydemandtrading, kenh14.vn, LSG VietNam Fanpage, pandaxukatrang, TheLimeThailand, GorgeousEntertainment2018

2 megjegyzés:

  1. Szia Kati. Köszönöm a bejegyzéseket, a munkád! Milyen jó lenne ha hozzánk is el jönne 😀

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg jó lenne, álmodozni szabad. Végülis sosem tudhatjuk, mit hoz a jövő.

      Törlés