2018-06-01

Rajongói találkozó Tokióban 05.31-én - frissítve

Hangfelvételekkel frissítve! - 06.02.

A tegnapi napon Lee Seung Gi rajongói közül a japánok voltak a legboldogabbak, különösen azok a szerencsések, akik eljutottak a rajongói találkozóra. Erről következik egy rövid beszámoló.


A videót, amellyel felhívták az eseményre a figyelmet hetekkel korábban láthattuk.


"Jó napot mindenki, Lee Seung Gi vagyok. Régen volt. Jól voltatok? Úgy érzem, régen volt, hogy így köszöntöttelek titeket. Valószínűleg mind hallottátok... május 31-én rajongói találkozó lesz a Tokióban a Nakana Sun Plazaban. Mivel olyan régen volt, hogy a japán rajongókkal találkoztam, ezért izgatott és ideges vagyok és nagyon várom. Ti is sokáig vártatok, igaz? Beszélgessünk sokat a rajongói találkozón, remélem, mindenki nagyszerű emlékekkel lesz gazdagabb. A zsúfolt napok ellenére a szenvedélyes támogatásotok miatt szorgalmasan készülök sok szép emlékkel. Találkozzunk május 31-én a rajongói találkozón. Várni fogom."

A japán rajongók nagyon szerencsések, mert Korea mellett ez az egyetlen ország, ahol Lee Seung Gi nagykoncertet adott, ráadásul kétszer, 2012-ben és 2013-ban is.
Most korábban utazott a szigetországba talán egy kis pihenés céljából, valamint hogy legyen lehetősége megkóstolni a helyi különlegességet. Ezen élményét az Isntagramon is megosztotta.







Közben történt egy kis közjáték is, ami a sajtó számára hírként szolgált. A riporterek ugyanis szerették volna megörökíteni az indulás napját, képeket készíteni és csekkolni Seung Gi öltözékét. Egyeztettek is a stylisttal, aki téves időpontot adott meg. Az esetből a stylist húzta a legrövidebbet, nem dolgozhat tovább a Hooknál. Azért az érthetetlen a történetben, hogy a riporterek hogy-hogy nem tájékozottak? Nekik kellene tudniuk mindent legelőször, ha be akarnak róla számolni. A rajongók már szerdán tudták, hogy Lee Seung Gi elutazott, és a fenti képeket május 30-án osztották meg az Instán, hogy várhattak rá 31-én a reptéren? Javaslom, a riporterek legközelebb ne a stylisttal és más személyzettel egyeztessenek, hanem kérdezzék a rajongókat. 😆
Ez az esemény remélhetőleg semmilyen módon nem lesz hatással a későbbiekben sem.

Végre eljött 31-e, a rajongók nagyon-nagyon készültek. A helyet számtalan virágcsokorral dekorálták, nekem nagyon tetszenek a valódi virágokkal feldobott képek.






A várakozás idején lehetőség volt némi relikviára is szert tenni, ezt páran a közösségin is megmutatták a világnak. Egy bögrét én is elfogadnék, de sosem innék belőle, kincsként őrizném.




Az előkészületekről egy kis videó.


Sajnos a színpadon zajlott eseményekről nincs olyan sok kép és videó, mint a thai vagy a taiwani rajongói találkozó idején, talán a japánok sokkal szabálybetartóbbak, vagy csak később osztják meg a felvételeiket a neten. De ami fellelhető volt, abból válogattam egy kicsit.










Ez pedig egy kis videó, ami valószínűleg utána készült. Japánul van, nem értem. Amúgy Lee Seung Gi sokkal magabiztosabban és folyékonyabban beszélt japánul, mint korábban. Biztosan készült.




És ha ennyi jó hír és élmény nem lett volna elég a japánoknak, örömmel tudták meg, hogy a Goonghapot náluk is bemutatják decemberben. Addig sokat kell még várniuk, de Nektek már nem kell sokat várni, hamarosan magyar felirattal élvezhetitek a filmet. Tudom, borzalmasan sokat vártok rá, de higgyétek el, megéri. Köszönöm a türelmeteket! 😊

Továbbiak a japán rajongói találkozóról: képek+pici videó, Let's go for a journey (részlet), Unfinished story (részlet), videó, képek, "stáblista", Hwayugis játék, így készült a közös kép.

Frissítés! - 06.02.

Jaseoung nevű rajongó jóvoltából legalább hallhatjuk az eseményen elhangzott dalokat, ha már csak részleteket láthattunk eddig.
Because you're my woman
Unfinished story
Love taught me to drink
Let's go for a journey

--------------------
Angol fordítás: LSGfan, Elise
Képek: leeseunggi.official, redpanda1423, Pinkpef, leeymggi, LsgJapan, zigzagzzang, seung_chi_smile, jaseoung, Kkorepo, atomy37, IG
Forrás: Allkpop

1 megjegyzés:

  1. Szia Kati!Köszönöm a kis összefoglalód.Sajnos tényleg kevés videó és kép készült a találkozóról,de talán majd később.Nekem is nagyon tetszettek a képek a valódi virágkölteményekkel.Előbb fel sem tűnt,csak mikor kinagyítottam,ötletes és szép.Jó munkát kívánok a várva-várt munkához.

    VálaszTörlés