2016-04-01

Válogatás az elmúlt hét képanyagából

A húsvét hétvégi duplázás után nagy volt a hallgatás a blogon, de a háttérben folyamatosan folynak a munkálatok. Mielőtt megmutatnám, mivel készültem, lessük meg, az elmúlt héten milyen újdonságok kerültek fel a netre.

A nemzetközi oldalakon tájékozódó rajongók biztos találkoztak az alábbi csoportképpel, ami egy előadáson készült. Te is megtaláltad Seung Git?


Az előadáson az előadó hölgy megkérdezte, hogy kinek milyen tervei vannak leszerelés után. Az egyik válasz: "Tízmilliós nézettségű filmet készíteni." :) Vajon az őszre várható GoongHap-ot hányan fogják megnézni?

Ezen kívül több kép, gif és videó került fel a kiképzés utáni ünnepségre, jöjjön ebből is egy csokorra való.




Ugyanez hosszabban itt.*  (további megosztás nem engedélyezett)
További gif-ek az Instagramon. (további megosztás nem engedélyezett)
Még egy ugyanonnan.* (további megosztás nem engedélyezett)
Egy részlet az éneklésből szintén az Instagramon.* (további megosztás nem engedélyezett)




További videók összegyűjtve  ezen az oldalon, vagy itt* is találhatók. Válogassatok kedvetekre!

----------------------------------
Képek, videók forrása: Naver cafe, Dorothy, qlcsksms01, tryp96.wordpress.com, youtube.com, 0229reg.

*A link nem működik. (2019.10.29.)

7 megjegyzés:

  1. Motto: "Jó ide betérni!"

    Köszönet a képekért, gifekért, videókért. Minden újdonságnak örülök ami hírt ad arról, hogy kedvencem miként tölti katona idejét. A különleges erőktől/ről védelmi szempontból nem sok információra számíthatunk, ezért örülök, minden szösszenetnek.
    Remélhetőleg ebben az öt hétben (már csak négy) is sikeresen és egészségesen csinálja végig a kiképzést, amibe úgy tudom beletartozik az ejtőernyőzés is. Tudvalevő, hogy neki tériszonya van, de erős akaratával ezt is legyőzi!
    Fighting!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! :)
      A youtube-on találni videókat, dokumentumfilm részleteket a koreai sereg különleges erőiről, itt van például egy hosszabb, ahol bepillanthatunk a kiképzésbe is. Koreaiul van, de a látottak magukért beszélnek.

      Törlés
  2. Korábban már találtamén is ilyen jellegű ismertetőket, videókat, de most nem találok vissza hozzájuk. A bejegyzésedben nekem nem működik az "itt" (kék lesz, de nem indul el) linket nem lehet betenni?
    Elég félelmetes, látványnak is egy ilyen kiképzés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsánat, nem ellenőriztem. A közvetlen link: https://www.youtube.com/watch?v=SwsssLEizes

      Törlés
  3. Köszönöm, ezt még nem láttam.

    VálaszTörlés
  4. Szia Kati!Megnéztem a közvetlen linken a sereg gyakorlatát,hát nem kis dologra vállalkozott a barátunk!Kitartást kívánunk neki és remélhetőleg sikerül legyőznie a tériszonyát.A videót látva nem sok gondolkodási időt hagynak az ejtőernyős ugrásra,pillanatok alatt kipenderítették szegény kis katonákat.Mi mindent meg kell tenniük,jó fizikum kell hozzá.Megjegyzem egy-egy koncert alkalmával is amennyit össze ugrál ahhoz is kell jó erőnlét.Hajrá Seunggi!Egy érett férfi fog vissza térni hozzánk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a katonaság, nincs választásod. Amit mondanak, meg kell csinálni.
      Én is tudom, milyen a tériszony, de ha nagyon akarsz valamit, vagy valamit muszáj megcsinálnod, felülkerekedhetsz, felül tudsz kerekedni a félelmeiden.

      Törlés