2017. december 24., vasárnap

Felirat - Hwayugi előzetes, 2. rész

Nos, ki hitte volna, hogy ebben az órában is aktuális lesz a Hwayugi 2. részének előzetese? Igaz, mi, akik néztük, vagyis megpróbáltuk nézni, láthattunk valamennyit a részből, de nekem szinte olyan, mintha csak egy másik előzetest láttam volna, vagy csak belenézhettem volna a részbe.
Holnap remélhetőleg mindezt pótolhatjuk és végig élvezhetjük a 2. részt. Aki teheti és még van kedve hozzá, délelőtt 10:10-kor kell a tvN-re kapcsolni, de akár már reggel 8:20-tól nézhetitek, mert akkor az 1. rész kezdődik.

A 2. rész előzetesét, amit az 1. rész végén is láthattunk, az alábbi videóban láthatjátok magyar felirattal:A nap folyamán voltak még más frissek is, gyorsan áttekintek ezek közül párat:

Lee Seung Gi hivatalos IG-ján a lenti képet tették ma közzé, hozzá pedig az alábbi szöveget fűzték:
#Szenteste #A2.RészIzgalmasabb #ElőreMegmutatomARuhátA2.Epizódból #Hwayugi #MaIsNézniKellAzÉlőKözvetítést #MennyekkelEgyenlőNagyBölcs #SonOhGong
Kár, hogy izgalmak helyett bosszankodás jutott nekünk.


A tvN Facebook-ján is újabb háttérképek kerültek fel, rajtuk szintén olvasható egy-egy sor a Hwayugiból:

"Tündér, most jelensz meg előttem?" (Woo Ma Wang és Son Oh Gong is azt mondta a gyerek Jin Sun Minek, hogy ők tündérszerűségek, ezért szólítja így)


"Továbbjutottál."

"Eddig talán nem kerestél."


"Azért jöttél, hogy megments?"
(Ha a részben elhangzó választ is ideírnám, spoilereznék?)"Az a gazember szintén megtalálhatja Sam Jangot."


 "Nem számít, mikor, kiáltsd a nevem és rohanok hozzád, hogy megvédjelek."És a bejegyzés végén hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy a blog minden olvasójának, Lee Seung Gi valamennyi rajongójának áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepet kívánjak!

-------------------------
Videó: youtube.com
Az előzetes angol fordítása: LSGKWA
Képek: LSG IG, tvN Facebook


2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen,viszont kívánom.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, és mindannyiunknak békés, boldog karácsonyt kívánok!

    VálaszTörlés