2017-12-18

Fordítás - Starcast képes riportja

Az eredetit itt találjátok, alább ennek a fordítását olvashatjátok.

"Először látunk egy Oh Gong Fatale-t?" (vonzó, de ördögien veszélyes) Lee Seung Gi halálos kinézete a Hwayugiban

Lee Seung Gi már nem katona.




Helyette


megmutatja sötét


és szexi kinézetét


és pimasz,


játékos fiú oldalát.



"Vedd el a varázspálcám!"


Lee Seung Gi végre visszatért. Egy drámával kezd. Ez a tvN hétvégi drámája a Hwayugi, amit a Hong nővérek (Hong Jung Eun, Hong Min Ran) írnak és Park Hong Gyun rendez.
A dráma a Nyugati utazás c. klasszikus regényen alapul. De már mind tudjuk, kik a Hong nővérek. Újra és újra megcsavarják a történetet, hogy egy szörnyüldőzős drámát alkossanak.



Lee Seung Gi a szörnyüldöző Son Oh Gong szerepét játssza. Felejtsétek el a jó oldalát! Most egy játékos szörnyet alakít és egyedi színezettel viszi tele a szerepét.
A Dispatch csapata meglátogatta a poszter fotózást november 28-án. Vessünk egy pillantást Lee Seung Gi halálos átalakulására itt, a Starcastban.


Tisztelegj! Két év után tértem vissza. Természetesen ideges vagyok.
A poszter fotózás napja volt ez. Be kell mutatnia a karakterét csupán néhány kép által Talán az ejtőernyőzés könnyebb, mint ez.


Ennek ellenére ő még mindig Lee Seung Gi. Szerintem már elemezte a karakterét.


"Szeretnétek többet tudni a játékos kölyökről?"


"Jól fogom csinálni? Én is kételkedem magamban. Most nagyon ideges vagyok. Habár magabiztosnak tűnök, belülről olyan ideges vagyok. De a legjobbat nyújtom, mert bízom magamban és a rajongóimban." (LSG)


Valóban ideges? Készen áll a fotózásra és kész a karakterével. Így néz ki egy színész 14 éves karrier tapasztalatával. Lee Seung Gi helyett Son Oh Gongot láthatjuk a képeken.


Ez egy egyedi Son Oh Gong. Valóban ragyog. A sárkányok táncolnak. Ő valóban Son Oh Gong modern változata. Füstös sminket visel, hogy valóban egy csintalan fiúnak tűnjön.

Óvakodj a váratlantól


"Én?"


 Oh Gong Fatale vagyok.


"Túl elragadó vagyok, nem?"


Lee Seung Gi szemei megváltoznak, amikor a fotózás elkezdődik. Son Oh Gonggá alakul, aki még a Nagy Jáde Császárral is harcol.


"Son Oh Gong a legerősebb ragadozó a történetben. Bárkit tud irányítani. Valószínűleg más oldalam fogjátok látni. Ez az oka, amiért meg kell néznetek!"

És


van egy lány, aki megragadja Son Oh Gong tekintetét.


Tripitaka/Sam Jang szerzetes


Oh Yeon Seo alakítja a szerzetes szerepét, akit Jin Sun Minek hívnak. Ő egy ember, aki látja a szörnyeket.

"Szerelmi történetet hozok létre Son Oh Gong és Wooma király között. A szerzetes egy gazdag lány, aki ingatlanügynökként dolgozik. Ennek az oka is elég érdekes. Nézzétek meg a drámát, ha kíváncsiak vagytok!" (OYS)


"Az egyetlen"


"szörnyrománc"

 
"Kövessétek figyelemmel!"


Egyedi kémia van köztük. A történetük is egyedi. Ez egy másik részlet, ami még érdekesebbé teszi a drámát. Megmutatják egymás végzetét vagy néha a rossz kapcsolatukat.


És végezetül Lee Seung Gi végtelen szenvedélye.
Valójában nem könnyű a fantasy-történetekkel. A színészeknek láthatatlan lényekkel kell megküzdeniük. Ez fizikailag biztosan nehéz.


De az emberek azt mondják, tele van szenvedéllyel. 

"A fantasy-drámák egyetlen jelenetét számtalanszor újraveszik. Ez nagyon kimerítő, de szórakoztató is. Azért lehet így, mert a seregből jöttem? Jó a kémia köztünk Oh Yeon Seoval. A valódi jeleneteket most hozzuk létre." (LSG)


A kemény munkája miatt van?


Találkozhatsz ezzel a szörnnyel, aki nagyon is "valami" december 23-án szombaton este 9 órakor a tvN csatornán. 


Mindenki tudja, ki Lee Seung Gi, de nem mindenki ismerheti őt. Sok van, amit színészként mutathat. És a Hwayugi lesz az egyik.


Szerző: Park Hye Jin, Fotó: Lee Ho Joon (Dispatch)

1 megjegyzés:

  1. Nagyon élveztem,annyira jók a képek és az alattuk lévő szöveg miatt még inkább kíváncsivá teszi az embert és arra készteti,hogy megnézze a sorozatot.Köszönöm

    VálaszTörlés