2017-12-18

Hol nézhetem?

Fogynak a napok, észre sem vesszük, és máris hétvége. És akkor végre bemutatják a Hwayugi első részét. Sokan szeretnénk élőben is nézni, ugye? És az sem zavar, hogy nem értjük, elég ha láthatjuk, igaz?
Nos, erre is van megoldás. A Facebook-on már megmutattam a frissiben felfedezett online stream oldalakat, de azok számára, akik nincsenek fenn az oldalon, valamint a könnyebb visszakereshetőség végett ide is kirakom.

A tvN csatornát az alábbi oldalon nézhetitek:



És ha megnyitjátok, azt is láthatjátok, hogy más koreai TV csatornák is elérhetők, köztük az SBS is, ahol a Jipsabu variety-t fogják adni. Úgyhogy ezt is érdemes elmenteni januárra:


Utána természetesen be is gyűjtenénk a részeket, de erre már biztos mindenkinek megvan a jól bevált forrása. És hogy lesz-e a sorozathoz magyar felirat? Határozottan igen!

Perszephone még a nyáron jelezte fordítási szándékát az azsiaekkovei.hu oldalon:

(A részekhez írt 16 különös. Én 20 részről tudok...)
Tervéről a honlapján is írt: tervezett fordítások
Gyakori látogatók leszünk az oldalán. Innen is a legjobbak kívánom a fordításhoz, nehéz, de örömteli feladat. Perszephone sokunkat fog boldoggá tenni.

A Hwayugit nézhetjük/nézhetnénk más oldalakon is, mint a viki.com, vagy a Netflix, amelyek előfizetéses szolgáltatások, habár előbbihez léteznek kiskapuk. Erről lásd ezt a bejegyzést.
A vikin látható, hogy az angol mellett még sok más nyelvre is lefordítják a sorozatot, ha jobban megnézzük, ott is van egy magyar jelentkező, lakanett_909:


Nagyon szerencsések vagyunk, és nagyon-nagyon, de azért türelemmel várjuk a fordítást!

Most szombaton, december 23-án koreai idő szerint este 9-kor, magyar idő szerint délután 1 órakor Hwayugi a tvN csatornán. Én nézni fogom.

1 megjegyzés: