2017-12-23

Hwayugi-nap!!!

A mai napot hivatalosan is Hwayugi-nappá kellene nyilvánítani!
Már csak néhány óra maradt a bemutatóig. Fel sem teszem a kérdést, hogy "ugye, nem felejtettétek el, hogy ma Hwayugi első rész?", mert egy igazi rajongó ezt már jól tudja.
Ma délután egy órakor kicsit rakjátok félre az ünnepi előkészületeket, és csakis a tvN új drámájára, a Hwayugira koncentráljatok.

Emlékeztetőül! Mi is élőben követhetjük a sorozatot, két lehetőséget is ajánlok:
Nagyon remélem, hogy működni fog. Az elmúlt napokban random időpontokban ellenőriztem, hogy nézhető-e a tvN műsora, és egyszer nem volt jó...


Amíg pedig nem kezdődik, néhány meglepetés videóval csillapíthatjuk az izgalmunkat.
Elsőnek itt van egy making videó. Remélem, sok hasonlót tesznek még közzé hétről hétre.


Másodrészben pedig egy egész jelenetet végignézhetünk, valószínűleg az első részből, amiben egy érdekesség, hogy Son Oh Gong a tvN csatornáját nézni, és épp a Kang's Kitchen megy, ami a csatorna egy új variety műsora Kang Hodonggal. Dupla reklámozás?



Nézhető videó a viki.com oldalán is látható, már amennyiben ismeritek és alkalmazzátok a kiskapukat. (Én még nem léptem be egyiken sem...)
Valamint egy marékravaló képpel is kedveskedett a tvN csatorna a Facebook-oldalán, valamint a Naver is közölt néhány képet a sorozatból:












Végezetül pedig két friss kép Lee Seung Gi Instagramjáról, amellyel boldog karácsonyt kíván minden rajongójának:



Még pár óra és Hwayugi! Én biztos nézni fogom. És egy viki-s fordító szerint nagyon készülnek már rá, hogy amint elérhető lesz az oldalon a videó, nekifogjanak az angol felirat elkészítéséhez, ami csapatmunkával 6-8 óra alatt el is készülhet. Utána csak a magyarra kell várnunk egy kicsit, de türelmesek vagyunk. Csak legyen már délután egy óra! 😄


---------------------------------------
Képek: tvN Facebook, Naver, tryp96, Twitter, LSG Instagram


1 megjegyzés:

  1. Én is izgatottan várom.Nagyon sok jó videót és képet osztottak meg.Csak nézek jobbra-balra.Remélem én is hogy tudjuk majd nézni.🤞👍👏

    VálaszTörlés