2017-12-09

A LSGKWA felhívása

A LSGKWA (Lee Seung Gi Korea with World Airen) felhívást tett közzé a honlapján a Hwayugi támogatására. Az alábbiakban a honlapjukon található szöveg fordítását olvashatjátok.


Október 31-én a sztárunk, Lee Seung Gi visszatért hozzánk nagyszerű bájával. Mindannyiunknak megígérte, hogy gyakran megjelenik majd a TV-képernyőn, amíg bele nem fáradunk, ezzel utalva a szoros időbeosztására a drámával és TV reklámokkal. Köszönjük Seung Gi! Mindig nagy érdeklődéssel várunk, figyelünk és sosem fáradunk bele, hogy látunk.

Valószínűleg időről időre ti is látjátok a késő esti forgatásról készült részletek híreit. A Hwayugi nagyon várt teaserje annyira nagyszerű és hatásos volt, hogy egyből észrevehetjük a bájos és csintalan Son Oh Gongot. A Hwayugi első olvasópróbáján készült videó is vonzott minket Seung Gi vonzó hangja miatt, és határozottan nem feledkezhetünk meg a reklámokról és képekről, amiken nagyon jóképű.

Szorgalmasan dolgozik egész álló nap.

Mindig őszinte és a legjobbját nyújtja, bármit is csinál, ezért, mi, Worldrenek együtt mutathatnánk ki a szeretetünk és bátorításunk, nem értettek egyet?

"Aja Aja Lee Seung Gi Fighting!"
"Hwayugi Daebak!"

Jöjjünk össze, hogy ezt tegyük.

A következőkben megadták a bankszámlaszámot, ahova akinek kedve és lehetősége van, elküldheti azt az összeget, amivel hozzájárulna ehhez az egészhez. Ezt itt nem tenném közzé, de Ti is láthatjátok a fent belinkelt honlapon.

A forrásszerzés időszaka: 2017. 12.07-12.20.

Nemzetközi rajongók paypal-on keresztül utalhatnak, és utalás után ki kell tölteni egy online nyomtatványt, hogy ők is ellenőrizhessék az utalás sikerességét.

Meghívást kaptunk Lee Seung Gi drámájának, a Hwayuginak  támogatására. A LSGKWA nagy családjának minden országának nevében elfogadtuk a meghívást.

A forgatás időbeosztásától függően harapnivalóval készülünk Lee Seung Ginek és a stáb tagjai is kényelmesen élvezhetik az ételt. Egyeztetés után többet tudunk majd a részletekről.

Úgy tudjuk, a támogató esemény nem érinti a Hwayugi sajtókonferenciáját.

Szívesen fogadunk bármilyen ötletet, javaslatot a támogató eseményhez. Nyugodtan vegyétek fel velünk a kapcsolatot a lsgworldren@gmail.com címen.

Hogy megköszönjük a Worldrenek támogatását, egy kis jelképes ajándékkal készülünk mindenkinek, aki csatlakozik a dráma támogatásához.

Köszönjük a Worldreneknek a szeretetet és figyelmet, amit minden időben Lee Seung Gi felé nyújtanak. Folytassuk a lelkesítést!

Mindenki, fighting!


Habár a magyar rajongói közösség nem olyan erős, mint pl. sok ázsiai országban, de gondoltam, jó, ha Ti is tudtok erről a lehetőségről, már csak azért is, mert ez alapján számíthatunk majd még képekre.  A LSGKWA tagjai nagyon elhivatottak, türelmesen várnak, akár éjszakába nyúlóan is, és Lee Seung Gi is mindig szakít rá egy kis időt, hogy személyesen is találkozhasson a rajongóival.
Ugye milyen jó lenne, ha a sok ország mellett egyszer Magyarország, a Magyar Airenek is felkerülnének erre a listára? Talán egy nap.

2 megjegyzés:

  1. Ez egy jó lehetőség.Köszönöm hogy lefordítottad ,így érthető mi is ez a felhívás.Én már gondolkodtam,hogy a születésnapjára jó volna valamit kitalálni,de a Hwayugi is nagyon jó alkalom,hogy mi is meg tudnánk magunkat mutatni.Mindig is lenyűgözött a forgatások alakalmával az airenek összefogása és csak ámultam-bámultam mennyi finomságot és milyen ízlésesen tálalnak Seungginek és a stábnak.Sajnos rövid a határidő, nekem/nekünk pedig a nyelvi nehézség.Sajnos én nem tudom,hogyan működik paypal rendszer,és az online nyomtatvány kitöltése sem egyszerű nekem,de nagyon szeretnék küldeni egy kis összeget.Neked milyen ötleted van?Láttam a Kim Hyun Joong Hungary fan club rízskoszorút küldött a koncertjének támogatására.A képeket fel is tették a magyar zászlóval és felirattal együtt,nagyon jól megszervezték.Ezek a rizs adományok jótékony célra mennek.Megosztom az oldalunkon a bejegyzésedet,hátha lesz pár csatlakozó.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak azért fordítottam le, hogy mindenki tudjon róla, azt nem hiszem, hogy túl sokan lépnének a tettek mezejére is, de a lehetőség adott. A nyelvi nehézségek áthidalásában szívesen állok a rendelkezésedre. Köszönöm a megosztást!

      Törlés