2017-12-13

Amit a készülő variety-ről eddig tudunk



Lee Seung Gi megígérte, hogy nagyon-nagyon sokat fogjuk látni a TV-képernyőn. Drámaforgatás, reklámok és még egy variety is.


A 집사부일체 (jib-sa-bu-il-che) első részének/részeinek felvételére december 4-én és 5-én került sor. A mai napon az SBS erről osztott meg velünk egy kis ízelítőt képek formájában.









A műsornak még nincs hivatalos angol címe, néhol The Butlers, máshol All the House of Masters, House Masters és egyéb változatai címen hivatkoznak rá.


A variety-ről annyit tudni, hogy a négy szereplő, Lee Seung Gi, Yook Sungjae (a BtoB együttes tagja, színész), Lee Sang Yoon (színész) és Yang Se Hyung (komikus, előadó), néhány, ugyancsak híres személy házába látogat el és együtt töltenek két napot és egy éjszakát. Ez idő alatt a vendégek közelebb kerülhetnek a vendéglátóhoz, beleshetnek a mindennapjaiba, tanulhatnak tőle. Hogy két nap ténylegesen mire elég, nem tudom, de némi kapcsolatépítés és tapasztalatszerzés gyűjthető.


Már azt is tudjuk, ki volt az első házigazda. Jeon In Kwon énekes, dalszerző, akinek pl. többek között a Don’t worry, dear című számot is köszönhetjük. Emlékeztek? Ezt hallhattuk Seung Gi előadásában közel egy évvel ezelőtt. Felelevenítésképpen magyar felirattal: Don't worry, dear.

December 4-én este a műsor készítése során néhány szerencsés láthatta is Seung Git, amint egy seochoni szupermarketben bevásárolt:




További érdekesség, hogy a kocsi, amivel a szereplők utaznak, több neves ember képével van telerakva és ezekre a képeket apró, színes pöttyöket ragasztottak, valószínűleg így jelölve meg, hogy kit látogatnának meg szívesen. Jelenleg nem tudjuk, hogy melyik szín kihez tartozik, akinek kedve van hozzá, találgathat. Szembetűnő érdekesség, hogy a piros szín tulajdonosa majdnem az összes szavazatát egy lányegyüttesre adta le.








Még nem tudni biztosan, hogy a műsor első része mikor lesz, én egy január eleji dátumról tudtam, de egyesek már egy december végi bemutatóról beszélnek. Valószínűleg nemsokára kiderül. Annyi biztos, hogy nem kell sokat várni, mert az SBS a képek mellé annyi megjegyzést fűzött, hogy coming soon, vagyis hamarosan, Én kíváncsian várom.

--------------
esther.jung09, marre.co.kr

4 megjegyzés:

  1. Én is kíváncsian várom.Remélem ha nem is az egész műsort,de a Seunggi rajongói oldalakról kapunk néhány képet és videót is.Köszönöm a beszámolót.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem az egész is elérhető lesz, nagyon sok variety-t is lehet nézni a megfelelő oldalakon.

      Törlés
  2. Kati nagyon megköszönném ha megadnád azon oldal,vagy oldalak linkjét ahol majd nézhető lesz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jelenleg még én sem tudom, hol lesz elérhető, de ígérem, amint megtudom, közzéteszem itt is és facebook-on is.

      Törlés