2017-12-14

Az SBS új variety-ének csapata


Lee Seung Gi mindenhol. A mai egy különösen mozgalmas nap, a reklámok és a Hwayugi mellett egyik szemünket az SBS új variety-én is rajta kell tartanunk. A műsor Facebook oldalán a bejegyzésben látható képeket osztották meg, ezzel is elindítva (vagy épp folytatva) a show reklámozást.
Habár a műsornak még mindig nincs hivatalos angol címe, egyre több helyen írnak a Jipsaburól. Az SBS egy híroldala alapján januárban láthatjuk az első adást, de még mindig nem tudni, hogy pontosan mikor.


Az első rész forgatásán Lee Seung Gi természetesen izgatott volt, de lelkesen vágott bele az új feladatba, valamint sok éves variety műfajban eltöltött tapasztalatát is alapul véve a nap végén ezt mondta: "Régen álltam kamerák előtt variety műsort forgatva. A variety-k alapja a felszerelés. Sosem lehet tudni, hogy milyen helyzetek fordulnak elő, ezért fel kell rá készülnöm. Ezért edényeket és hálózsákot is csomagoltam." Valamint hozzátette: "A leszerelés után a főzés mesterévé váltam."
A műsor készítő megállapították: "Az első forgatás során azt gondoltuk magunk között, hogy ő valóban Lee Seung Gi. A leszerelése után még jobb érzékkel tért vissza a variety-hez."

------------------
Angol fordítás: soompi.com
Képek: SBS 집사부일체

2 megjegyzés:

  1. Köszi,ez a műsor is a "várólistámra" került.Seunggiból sosem elég! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...mert sosem fáradunk bele a látványába. :)

      Törlés